giovanna napisał(a):Dziewczyny tak jak pisałam wcześniej okazało się, że Stefan był wnętrem, jedno jąderko nie zeszło, na szczęście utkwiło w pachwinie, a nie w brzuszku. Ma cięcie w pachwinie i szwy, kaftan nie całkiem, ale trochę zasłania i na razie się tą raną nie interesuje. Wczoraj namiętnie wylizywał sobie mosznę i jak zajrzałam to się przestraszyłam, bo była większa niż normalnie z jąderkiem. Już się szykowałam na dziś do veta, ale wieczorem sprawdziłam jeszcze raz i jest maleńki orzeszek. Stefan ma dziewięć miesięcy skończone i waży 5,3 kilo, więc chyba z tych wielkich maine coonów nie będzie, długi jest to fakt, ale szczuplutki. Zobaczymy, bo maine coony rozwijają się do trzech lat. Stefan ciągnie zębami za tasiemki, a potem wyłazi z góry kaftana i ona mu dynda, a kot cały i szczęśliwy, już tak wymemlał, że chyba do ósmego nie wytrzymają, w ostateczności zwiążę na supełki, na razie nie chcę, bo w razie czego nie będzie jak zdjąć.
•Sol• napisał(a):Kiaro, Giovanna ma koty największej rasy świata
nie wiem ile ważą ale Maine Coony potrafią i do 17 kilo. Mój Norweski Leśny jakby był XXL to tak do 12, na szczęście 'tylko' 7
Dachowiec przy nich wygląda jak kociak
właśnie kaftan też mnie zaskoczył ale bardziej że założony bo Antek i Melon nie miały. Ale może Stefanek miał większą ranę
kotki zawsze miały zakładany, tylko ostatniego albo przedostatniego dnia z niego same wychodziły
Kiara napisał(a):•Sol• napisał(a):Kiaro, Giovanna ma koty największej rasy świata
nie wiem ile ważą ale Maine Coony potrafią i do 17 kilo. Mój Norweski Leśny jakby był XXL to tak do 12, na szczęście 'tylko' 7
Dachowiec przy nich wygląda jak kociak
właśnie kaftan też mnie zaskoczył ale bardziej że założony bo Antek i Melon nie miały. Ale może Stefanek miał większą ranę
kotki zawsze miały zakładany, tylko ostatniego albo przedostatniego dnia z niego same wychodziły
O nie to nie dla mnie.... ledwo zniosłabym dachowca Ładny kiciuś ale u kogoś... Ha! wyobraziłam sobie kota Gio i Yorka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości