I Loretta Chase też! Wątek jest, także można gadać i o niej
to jest skandal.
Naprawdę, żeby ich potajtało.
giovanna napisał(a):Przeczytałam, podobała mi się, ale Niecnych zamiarów nie przebiła w moim rankingu. Winter fajny, ale jak dla mnieSpoiler:
Viperina napisał(a):To teraz jeszcze musicie tylko zmęczyć piątkę i potem będzie już tylko lepiej Z tego, co pamiętam, to tylko jedna część powyżej szóstki niezbyt mi się podobała
Ancymonek napisał(a):Vip, jak to dobrze, że Ty i Alias czytałyście w oryginale i dajecie nam znać co i jak. Bo tak myślę sobie, że po bardzo fajnej 1, rozczarowującej 2 i takiej se 3 mogłabym z tej serii w ogóle zrezygnować
A tak to przeczytałam cudną 4 i teraz ciutkę boję się tej 5, ale jak mówisz, że potem jest dobrze to nic tylko czytać
Tylko mogliby szybciej wydawać te części
Wrzesień już prawie, a oni w tym roku tylko jedną część wydali
Ancymonek napisał(a):Vip, ja się tam nie zrażę 5, bo właśnie wiem, że potem będzie lepiej. Zwłaszcza, że 6, 7 i 8 są u Ciebie na początku stawki
Tylko nie miałabym nic przeciwko, żeby w końcu tą 5 wydali żeby można było ją "przejść". Nie obraziłabym się również, gdyby mieli szybsze tempo, bo póki co wydali jedną część w tym roku
Ancymonek napisał(a):Prawda?
Mnie ciekawił, ale nie wiedziałam,że będzie aż tak nonononoooo
Karina32 napisał(a):Ancymonek napisał(a):Prawda?
Mnie ciekawił, ale nie wiedziałam,że będzie aż tak nonononoooo
Oj gorącoSpoiler:
giovanna napisał(a):Ancymonek napisał(a):Vip, ja się tam nie zrażę 5, bo właśnie wiem, że potem będzie lepiej. Zwłaszcza, że 6, 7 i 8 są u Ciebie na początku stawki
Tylko nie miałabym nic przeciwko, żeby w końcu tą 5 wydali żeby można było ją "przejść". Nie obraziłabym się również, gdyby mieli szybsze tempo, bo póki co wydali jedną część w tym roku
Tempo mają jak ślimak, kasy nie mają czy co?
Ancymonek napisał(a):Aurro ale nawet pierwsza część serii Ci nie przypadła do gustu? "niecne zamiary"? Mi się druga część bardzo nie podobała :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości