agula napisał(a):Sunshine a Dość już łez czytałaś?
Dla mnie ta ksiazka była dużym zaskoczeniem. Po niej doszłam do wniosku, że cokolwiek ta Pani napisze ja to kupię.
Bardzo wzruszająca i mocno odbiegająca od tego co znamy w jej wykonaniu. Tylko trzeba sobie uszykować na koniec kartonik chusteczek.
agula napisał(a):Sunshine a Dość już łez czytałaś?
Dla mnie ta ksiazka była dużym zaskoczeniem. Po niej doszłam do wniosku, że cokolwiek ta Pani napisze ja to kupię.
Bardzo wzruszająca i mocno odbiegająca od tego co znamy w jej wykonaniu. Tylko trzeba sobie uszykować na koniec kartonik chusteczek.
ewa.p napisał(a):Płomienny rejs to książka na pięć z plusem,Anioł śmierci był niezły,choć wszystko co związane było ze śmiercia kliniczną i pośmiertnymi przeżyciami Drei to dla mnie nieporozumienia(choć na ogół lubię taki watek tutaj nie pasował).Natomiast co do wątku podróży w czasie to mój ukochany watek i szukam go wszędzie.U Howard na niego nie trafiłam(być może nie ma tłumaczenia-nie wiem).Mr Perfect dopiero czeka na przeczytanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość