weź weź! ciekawa jestem kolejnej opiniiKarina32 napisał(a):Chyba to będzie następny cykl, za który się wezmę Z tego co widzę, to w Polsce są na razie tylko 3 pierwsze części, tak?
też mam nadzieje, w końcu mnie póki co ten cykl zdecydowanie wciągnąłAncymmonnekk napisał(a):Co do 3 to może nie jest u Ciebie tak wysoko jak u Alias, ale na szarym końcu też nie jest, więc mam nadzieję, że się spodoba
normalkaKarina32 napisał(a):Muszę przestać tu zaglądać, bo półka "Chcę przeczytać" coraz dłuższa się robi
chociażby dla czytania drugiejPapaveryna napisał(a):Do do tej pierwszej jakoś nie mam zaufania, ale będę musiała się w końcu przemóc.
Ancymmonnekk napisał(a):Vip czyli u Ciebie rodzeństwo Hero wymiata? Dobrze kojarzę?
Ancymmonnekk napisał(a):Co do 3 to może nie jest u Ciebie tak wysoko jak u Alias, ale na szarym końcu też nie jest, więc mam nadzieję, że się spodoba
Ancymmonnekk napisał(a):Jeszcze Ci polecam panią Chase i jej Stylistki
Ancymmonnekk napisał(a):Vip a co do Stylistek to zaczęłaś czytać i coś nie podeszło, czy zabierasz się za czytanie i zabrać nie możesz?
ja teżduzzza22 napisał(a):Zabijcie, ale miałam przed oczami Bones
Papaveryna napisał(a):A ta siostra, to i mnie już drażniła.Spoiler:
Papaveryna napisał(a):I co? Wyobrażałaś sobie Lucka podczas czytania?
zazdroszczęduzzza22 napisał(a):później skończy się na oryginałach
na bank nie to jest jednak mega charakterystyczne imięduzzza22 napisał(a):Bo chyba nie da się nie skojarzyć jak ktoś oglądał Kości
tak samoduzzza22 napisał(a):Był moment, że pomyślałam nawet o tej osobie, ale jednak na końcu byłam zaskoczona
o to to. O to dokładnie mi chodziło.duzzza22 napisał(a):Romans historyczny kojarzy się bardziej nie wiem bajkowo, cukierkowo, a tu jednak pojawiają się takie okropne morderstwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość