basik napisał(a):Ostatni, który umrze świetnie się czyta, aż do zaskakującego końca.
Trójka dzieci, których rodzice zostali zamordowani, po raz drugi spotyka ta sama tragedia. Ich rodziny zaspępcze też umierają. Dzieci zostaja umieszczone w specjalnym ośrodku, pilnie strzeżonym przez system monitoringu i strażnika.
Ale i tu nie są całkiem bezpieczne, niebezpieczeństwo czai się bardzo blisko,nawet wewnątrz murów ośrodka. Kto i dlaczego na nie poluje, kto chce ich śmierci?
Bardzo ciekawa, Maura i Jane znowu są przyjaciólkami i pracują razem nad rozwiązaniem zagadki.
gonia napisał(a):Z zimną krwią - , romans wymęczony, a intryga wieje nudą Czarna loteria, to zupełnie inna historia Romans w moim guście, tym bardziej, że bohaterka swoją miłością, niczym czarodziejską różdżką, nie uzdrawia bohatera z wszelkich jego zahamowań i urazów. Intryga też dobra. Należy do tych, które jak już wciągną, to muszą być jak najszybciej doczytane do końca. Bardzo, bardzo lubię takie kawałki poczytywać
aralk napisał(a):A dlaczego przy okazji???
Wieki temu to było, ale Czarną loterię czytałam na czytniku, tak mi się przynajmniej wydaje, więc nawet jeśli była w pakiecie to nic nie wiem
W sumie za Gerritsen to tobie Duzzz należą się
Gorzej, że prawie całą już nam
aralk napisał(a):Z zimną krwią - to ma jakis inny tytuł?
aralk napisał(a):z Rizzoli tylko ostatnia część mi została i nie powiem, poczytałabym więcej, bo choć romansu tam za wiele nie ma, to bardzo lubię i na jak tak długą serię wyjątkowo trzyma poziom
aralk napisał(a):Kawo, dziękuję bardzo
Bo zaniepokoiła mnie nieznajomość czegoś Gerritsen
Nie czytałam, ale BBN wysoko nie ocenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość