Alias napisał(a):Mnie ciężko się do Garwood przekonać...
Agrest napisał(a):Ja postanowiłam wziąć się w garść i w końcu coś jej przeczytać, bo żeby tak całkiem nic, to jednak wstyd Nie przewiduję co prawda, żeby była u mnie jakimś hitem, ale pełna dobrej woli zakupiłam Niewolę (używany oryginał za jakieś dwa i pół funta, żeby nie było )
wiedzmaSol napisał(a):Tajemna, a jak oceniasz te Róże i współczesne w skali śmieszności?
Agrest napisał(a):Wydaje mi się, że jest taka sama, ale nie mam 100% pewności, bo nie mogę sprawdzić cen z innej lokalizacji. Przesyłka jest wliczona w cenę, nic się nie dodaje (tyle że spoza UK trzeba zamówić co najmniej dwie książki, ale niestety zwykle nie mam z tym problemu).
Agrest napisał(a):Schola, tak
Katarzyno, jak się mieszka w UK to pewnie drogo, ale z dostawą do Polski to przyzwoicie
tajemna napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Tajemna, a jak oceniasz te Róże i współczesne w skali śmieszności?
Róży mało pamiętam... nie chciałabym Cię wprowadzić w błąd. Współczesny cykl Buchanan jest bardzo dobry, ale więcej tam akcji niż śmiechu, chociaż zabawnie na pewno bywa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości