wiedzmaSol napisał(a):był czas że Garwood non stop ktoś kupował lub czytał z forum. Taka fala zbierania, ale jakoś to minęło. Może dlatego że Julie trochę zapomniana jest w tej chwili to sobie zbioru nie uzupełniłaś?
wiedzmaSol napisał(a):Niewolę sprzedasz za sporo, Nimfę albo wcale albo za grosze
Oblubienicę widziałam ostatnio za coś koło 7 dych. Cieszę się że wtedy się pokusiłam na ten wydatek
Aniołku, rozglądaj się, może jakaś licytacja będzie?
Very, tak mi się przypomniało, wiesz że nadal nie mam Marzeń? 29 października rano zapłaciłam, one nadal nie przyszły.
Nancy napisał(a):Przeczytałam "Nimfę", bardzo mi się podobała, jeśli tej autorki wszystkie są takie super, to chce mieć je wszystkie
Kurczę, tylko te ceny tych książek, zabójcze i ja się pytam jak tu skompletować całą?
tajemna napisał(a):Nancy dla mnie Nimfa jest jedną ze słabszych
Jak Ci zazdroszczę tego, że masz wszystkie jej książki przed sobą
wiedzmaSol napisał(a):historyczne mam wszystkie, a kompletowanie zaczęłam z rok temu. Gdybym się uparła to współczesne też już bym miała, ale jakoś mnie do nich nie ciągnie, brakuje mi 4 współczesnych.
Także da się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość