Des, weź ja tego w 4 części przeżyć nie mogę i nie chce mi się wierzyć że tam nic nie było. Gdyby nie było poszłaby plota że podrywacz Bones stracił pazur, a był wiarygodny.
Phantero, nie w oryginalnej, w pierwszej czyli autorka coś napisała, ale to nie poszło do druku, tylko zmieniła się koncepcja i cała środkowa część tomu 4 poddana została zmianom
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Nie, tego nie widziałam. Nie uwierzę w to, dopóki czarno na białym nie zobaczę.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Tak jak ta scena z tatuażem zastanawialam się dlaczego tego nie dali normalnie w książce, przecież kilka stron nie robi chyba aż takiej różnicy w drukarni
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.