Sama zaczęłam „Home For The Holidays” i czeka tam niezła niespodzianka
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Jednak w tej części była Cat i Bones pomagali Spade i Denise. Denise została zmiennokształtnym demonem Myślałam że będzie więcej się działo , jak to było w poprzednich książkach, a tu Ogólnie czytało się przyjemnie, ale czegoś mi brakło
Zobaczymy Właśnie zaczęłam Mencheresa i oczekuję , że będzie lepszy niż Spade- tzn. że więcej będzie się działo co do tłumaczenia Spade'a miałaś rację - porażka ale jak już mówiłam cieszę się że mogłam przeczytać chociaż takie