wiedzmaSol napisał(a):pewnie. Jednak pierwsze posty i przepływ informacji między wieloma zainteresowanymi to bardzo dobra rzecz
wiedzmaSol napisał(a):po 3 tomie Łowczyni jest najpierw Spade, potem Mencheres
faris napisał(a):Co takiego Bones zrobił że wszystkie zniechęcił ? Bo ja inteligentnie do końca nie przeczytałąm i teraz nie wiem czy czytać czy nie...
Levanda napisał(a):JA Ci nie powiem, co, bo nie przeczytałam wszystkich książek o nim. I szczerze mówić, nie pamiętam za dobrze tego, co przeczytałam. Ale czy on nie zdradził bohaterki??
Desdemona napisał(a):...kwestia podejścia w odbiorze postaci...
klarek napisał(a):Desdemona napisał(a):...no cóż...Bones ma wiele wielbicielek....ale kryształowy to on nie jest....
i wiele uroku w tej niedoskonałości jest
klarek napisał(a):Ja może źle myślę, ale tak sobie myślę, że świnia i żigolo to on był. I nikt nie mówi, że nie. Jedna, druga, dziesiąta i tysięczna, a pewnie nawet i więcej, no i w różnych konfiguracjach. Ale coś z nim/w nim się zmieniło. Nie jest zbyt dobry, bo nigdy nie był i nigdy nie będzie, a gdyby był to byłby śmieszny, ale ją kocha. I po tym wszystkim, ja mam w sobie głębokie przekonanie, że dla Cat zrobiłby wszystko. Pewnie jak każdy z nich, ale on właśnie był zły kiedy o tych innych mówi się, że wcale tacy nie byli. Wkurza mnie niekiedy okropnie, denerwuje, ale jako bohatera nawróconego lubię bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości