gosiurka napisał(a):Dama i Bliźniaczki to naprawdę dobre książki Deveraux, o dzikim zachodzie obie mam przeczytane po 3 razy
gosiurka napisał(a):Dlaczego, kobita z ikrą i umie się bronić
duzzza22 napisał(a):E tam dla mnie zdrada to zdrada, nawet jeśli tak naprawdę nie interesował jej ten narzeczony Siostra była na swój sposób jak dla mnie podła... Jak można się przespać z kimś, bo się myśli, że tak wypada... Brrr.... stanowczo nie
Ja nie znoszę dlatego też czytać książek gdzie od początku jest małżeństwo i ma jakieś problemy... Jak już jest małżeństwo to powinno być szczęśliwe... Nie mam nic przeciwko aranżowanym czy jakiś przymuszonych, ale jeśli książka jest od samego początku do końca o parze małżeńskiej, która ma kłopoty, a gdzieś się pojawiają zdrady, a nawet niby zdrady to od razu mnie to odstrasza... W życiu różnie się układa, ale czytać chcę tylko o szczęśliwych małżeństwach
Mery_Kate napisał(a):Po tym jak druga siostra już wyszła za mąż to myślałam że ją ominęła jakakolwiek historia. A tu proszę, 'Bliźniaszki' są o Blair i Lee. chętnie przeczytam ich perypetie.
tajemna napisał(a):Kiwam potakująco głową Chociaż aż ręka świerzbi, żeby rzucić Duzzz polecanką Więcej niż przyjaciele Delinsky
Mery_Kate napisał(a):Właśnie jestem po przeczytaniu Damy a właściwie to po Zuchwałym nieznajomym
Ojjj.. Jak ja LUBIĘ takie Damy i takich Zuchwałych mężczyzn!!!
Bardzo fajna książka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość