i jakaś wdowa znalazła sobie świeżynkę, jakiegoś dziedzica i jak pijawa z niego ciągnie i energię życiową i funty ...KatiaBlue napisał(a)::zalamka: no ja nie mam takiego zdania. Nie znoszę tego motywu i w tym przypadku też nie mogłam tego kupić

Księżycowa Kawa napisał(a):KatiaBlue napisał(a)::zalamka: no ja nie mam takiego zdania. Nie znoszę tego motywu i w tym przypadku też nie mogłam tego kupić
Przecież pomiędzy nimi nie było dużej różnicy wieku…
Księżycowa Kawa napisał(a):KatiaBlue napisał(a)::zalamka: no ja nie mam takiego zdania. Nie znoszę tego motywu i w tym przypadku też nie mogłam tego kupić
Przecież pomiędzy nimi nie było dużej różnicy wieku…
a dokładniej:
Trzeba przyjąć, że kobieta była dobrze

Księżycowa Kawa napisał(a):W dzisiejszych czasach przy dzisiejszych środka niejedno się da![]()
Tak w ogóle podobało mi się, jak Brian za nią szalał, zresztą później to było bardzo widoczne.
Poza tym oni wszyscy tacy byli, czyli najpierw szaleli i takie tam, ale gdy napotykali właściwą kobietę, od razu koniec i tylko ona, żadnego rozglądania się na boki, a jedynie kombinowali, jakby tu ja uszczęśliwić. Byli przy tym tak uroczo bezradni i zdumieni, gdy to na nich spadało
Skradł mnie kilkoma tekstami
ciekawa byłam, bo w ostatnich 2 dniach miałam styczność z twórczością p.Cunning
mogłabym dla niego stracić głowę i stać się największą fanką
Sed już mniej mnie kręcił, ale jak już spyknął się ze swoją Jess, to wydał mi się uroczy! gdyby tak tylko nie uskuteczniali tyle 
Po prostu Cunning potrafi bawić. A Sed nieoczekiwanie się wyrabia
Są jeszcze epilogi, które zdaje się mają być wydane po polsku, choć nadal nie ma piątego tomu.

Księżycowa Kawa napisał(a):Mam podobne odczucia w tej kwestiiPo prostu Cunning potrafi bawić. A Sed nieoczekiwanie się wyrabia
Są jeszcze epilogi, które zdaje się mają być wydane po polsku, choć nadal nie ma piątego tomu.
epilogów byłabym ciekawa, nawet in inglisz
a piątka? cóż.. czy może się w niej wydarzyć coś o czym autorka jeszcze nie wspomniała? że niby dwóch panów ma mnie zgorszyć? 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości