Próbuję z tym zrobić jakiś porządek, ale wolno mi idzie. Może jak już się dobiorę do tego drugiego komputera, będzie lepiej
Księżycowa Kawa napisał(a):duzzza22 napisał(a):Zakładałam, że to romans współczesny, a to erotykno i na dzień dobry mnie coś dobiło
![]()
A okładka masz rację, późniejsza ładniejsza, ale nie wiem czy czegoś autorka nie zmieniła, więc załączyłam wersję, którą czytam.
Druga to erotyk, ale w pierwszym zakładałam, że jest trochę akcji, tak brzmiało ze streszczeniaA jaki on jest?
Prawie na dzień dobry, bohaterka się
Ta książka to jakaś kopia, ale marna kopia, dla mnie to połączenie Hitman z jakimś erotykiem z BDSM
I muszę przyznać, że ledwie to czytam, bo scen jest zbyt wiele jak dla mnie, ale jednak czytam, bo interesuje mnie HEA.
Może Ci jedynka też bardziej podejdzie niż mi, bo jednak ja Cunning rady nie dałam np., a ty jednak jej troszkę poczytałaś
kontrastowy, z jednej strony dominat z drugiej strony niedoświadczony, niepewny mafiozo. Zaczęłam trzecią część i mam przed sobą jakieś 90 stron jeszcze, ale zastanawiam się czy dotrwam
Już dawno nic nie wymagało ode mnie takiej silnej woli, zaciętości
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wiesz, już samo streszczenie mnie nie porwało właśnie. I chyba jeszcze tego nie było, ale mam wrażenie, że w końcówce może być scena, która niekoniecznie do mnie trafi.

Chciałabym o podobnych relacjach i na tym poziomie jeszcze przeczytać, ale nie sądzę, aby coś podobnego mi się trafiło

Tak czy owak, w pewnej chwili Conrad zostaje porzucony przez braci (no dobra, nie z ich własnej woli) i musi sam sobie radzić. Potem wiele się dzieje i czego oni nie zrobią dla siebie nawzajem!

W zasadzie miałam kontynuować z cyklu, ale…
Może teraz powinnam zdobyć w papierowej wersji – tak dla odmiany 

Księżycowa Kawa napisał(a):Jeszcze nie. Nadal zachwycam się „The Master”. Podobało mi się jeszcze bardziej i marzy mi się kolejna powtórkaMoże teraz powinnam zdobyć w papierowej wersji – tak dla odmiany
Kawo jeśli jesteś zainteresowana książkami Kresley Cole w papirku to na świecie książki można dostać w dobrej cenie, a jeśli należysz do ich klubu to jest dodatkowo 20% rabatu. Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość