Martita napisał(a):Kłótnie to obowiązekowy element w romansie, chodziło mi o obecność: zniewalania, gwałtu i przemocy na bohaterce
lub popychanie bohatera w czeluść
Heidi napisał(a):Jeśli chodzi o przemoc u Coulter to zwykle dopuszczają się jej kobiety względem bohaterów typu rzucanie w nich różnymi przedmiotami, wbijanie w nich różnych ostrych przedmiotów, uderzanie w głowę ciężkimi przedmiotami aby pozbawić ich przytomności, używanie broni palnej, a gdy nie ma nic pod ręką: kopanie, bicie pięściami, spychanie z konia lub popychanie bohatera w czeluść Ach jak ja uwielbiam Coulter
A była taka jedna co chciała przebić serce bohatera broszką
aralk napisał(a):Heidi napisał(a):Jeśli chodzi o przemoc u Coulter to zwykle dopuszczają się jej kobiety względem bohaterów typu rzucanie w nich różnymi przedmiotami, wbijanie w nich różnych ostrych przedmiotów, uderzanie w głowę ciężkimi przedmiotami aby pozbawić ich przytomności, używanie broni palnej, a gdy nie ma nic pod ręką: kopanie, bicie pięściami, spychanie z konia lub popychanie bohatera w czeluść Ach jak ja uwielbiam Coulter
A była taka jedna co chciała przebić serce bohatera broszką
Z wypiekami czekam tylko na moment kiedy to ona jego będzie gwałcić, to dopiero podniesie emocje i chęć czytania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość