do pewnej chwili było to śmieszne ale potem... Szlag mnie trafiał z Clarkiem jej tak fajnie iskrzy i gada z nim i w ogóle a on zazdrosny a ona taaaaka ślepa...Papaveryna napisał(a): jej ślepe zapatrzenie w tego kowboja
wiedzmaSol napisał(a):Sun, ale Tobie się to może podobać. Po co czytasz nasze wywody?
Papaveryna napisał(a):Clark był za słabo rozpisany. Miał potencjał, zwłaszcza podczas tych nocnych telefonów pokazywał się z fajnej strony, ale to i tak dla mnie za mało.
A że kowboj był głupi, to nie jego wina. Moim zdaniem bohaterka była jeszcze głupsza niż on
Mnie nie trzeba wspominek o poprzednich parach i przesłodzonych i przesadzonych opisów ich szczęścia, a jeszcze dzieciaki i znowu przesłodzone dziamganie nad nimi? Fuuuj Mogę tolerować, ale czytanie o tym to nie jest szczyt moich marzeń.
Papaveryna napisał(a):Ej! Właśnie! W końcu chyba nie zostało jakoś powiedziane czemu ona przy nim tak kichała Alergia, alergią, ale myślałam, że będzie jakiś komentarz odnośnie tego
Papaveryna napisał(a):Ale nie wiem czy "Nie dajesz mi spać" to nie był to jednorazowy wybryk autorki
duzzza22 napisał(a):Na jego old spice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość