gonia napisał(a):Też lubię powroty do starych znajomych, pod warunkiem, że nie jest to coś wyidealizowanego. W Last Gift i na koniec Last Breath nie było i oczywiście bardzo się podobało
gonia napisał(a):Z taką bohaterką też się nie zetknęłam i z takim bohaterem również nie . W ogóle byłam do Vasilia negatywnie nastawiona od momentu jak Yuri wyprowadził Regan z kabiny, a on to zaakceptował. Teraz lepiej go rozumiem, ale i tak nie pogłaszczę go za to po głowie
gonia napisał(a): Regan to blondynka, a blondynki w horrorach mają przechlapane , Mnie się bardzo podobało jak Daniel porównał się do bezpańskiego psa raz nakarmionego....
Alias napisał(a):model z tej okładki tak przypomina mi aktora Oscara Isaaca (ale tylko z filmu W.E., gra tam Rosjanina), że chyba to przeczytam (pomimo moich zastrzeżeń do pierwszej części):
gonia napisał(a):a swoją wizją co do tego intrygującego go szczegółu anatomicznego już się podzielił?
gonia napisał(a):Miałam ochotę po Last Gift przeczytać Last Hit: Reloaded i cieszę się, że tego nie zrobiłam. Czytając Last Breath zastanawiałam się, jak Vasily rozwiąże swój problem z hakerem i Danielem, ale nie przyszło mi do głowy, żeSpoiler:
Czytając Last Hit: Reloaded popsułabym sobie ten moment
Księżycowa Kawa napisał(a):Racja, kiepsko to im wyszło, a Nick tak bardzo się starał - ach! To było niesamowite! Podoba mi się, jak jego zazdrość została ukazana Świetna była końcówka, zwłaszcza pomysł Daisy
no, do końca to ja jeszcze doczytać muszę, a to dopiero będzie wieczorkiemgonia napisał(a):a swoją wizją co do tego intrygującego go szczegółu anatomicznego już się podzielił?
A dokładniej, co masz na myśli?
pamiętałam, że to było wcześnie, ale nie myślałam, że aż tak, to scena tuż przed opuszczeniem windySpoiler:
sam się nie krępował, a potem focha robił, jak ciut więcej chciała pokazaćgonia napisał(a):Miałam ochotę po Last Gift przeczytać Last Hit: Reloaded i cieszę się, że tego nie zrobiłam. Czytając Last Breath zastanawiałam się, jak Vasily rozwiąże swój problem z hakerem i Danielem, ale nie przyszło mi do głowy, żeSpoiler:
Czytając Last Hit: Reloaded popsułabym sobie ten moment
Była tam wzmianka na ten temat? Nie zwróciłam uwagi - Nick i Daisy i nic więcej nie widziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości