dokładnie tak. Nawet sceny hot były takie inne ale to też o młodych ludziach i bardziej obyczaj niż romans według mnieAncymonek napisał(a):Widzę, że nie tylko ja czułam tam "inność" Adama
Tak jakby to inna autorka w ogóle pisała.
dokładnieAncymonek napisał(a):Sol, czyli że jest normalna boahterka w tych marzeniach i fajny bohater? To jest jedyną książka autorki, której nie czytałam, chyba muszę nadrobić
weź, to straszne było. Dobrze że nie zaczęłam od tego tylko od nieszczesnego Pierwszego razu. Jakbym zaczęła od tego Patrzącego to bym autorki kijem nie tknęłaAncymonek napisał(a):"Kiedy na mnie patrzysz" było masakryczne pod względem stalkującego bohatera, wkurzającej bohaterki i pójścia w emocje i przeżywanie tak, że miałam ochotę rzygać
możesz spróbować bo są zwolennicy, ale bohaterkę zechcesz nabić na pal i podpalićklarek napisał(a):Sol, a Pierwszy raz? Pojawil sie w mojej bibliotece wczoraj
już jest drugi od końca jak dla mnieKsiężycowa Kawa napisał(a):„Pierwszy raz” jest najsłabszy, czegoś mu zdecydowanie brakuje.
dokładnie. Jakby ta historia była dla niej ważna osobiście.Księżycowa Kawa napisał(a):Wydaje mi się, że w „Adama” Agata Czykierda-Grabowska włożyła więcej wysiłku, podeszła do tego bardziej emocjonalnie. To coś więcej niż tylko dobrze opowiedziana historia.
zrobiłyKsiężycowa Kawa napisał(a):Widzę, że „Wszystkie Twoje marzenia” zrobiły na Tobie większe wrażenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości