giafia napisał(a):Skończyłam wczoraj i bardzo cieszę się, że nie czytałam w częściach tylko wciągnęłam na raz! Książka jest po prostu świetna od pierwszej strony do ostatniej - pełna napięcia, tajemnic i świetnych bohaterów. Autorka prawdę się postarała, ponieważ żadna z postaci nie jest jednowymiarowa i nawet groźnym bezwzględnym, przestępcom czasami współczułam! Poza tym dostaliśmy jako dodatek historię miłości głównych bohaterów z gadatliwym i uroczym dzieckiem w tle. Uczucia, które bardzo szybko porywają Coburna i Honor w swój wir są naprawdę gorące i skomplikowane a cały czas rosnące napięcie seksualne było niemal czuć w powietrzu. Cały czas kibicowałam zwłaszcza Coburnowi , żeby dostał w prezencie rodzinę po tym jak rozwiąże zagadkę, więc zakończenie mnie strasznie rozczarowałoDodatkowo stylowi Sandry nie mogę nic zarzucić - książkę napisała po prostu świetnie. Poprzednia Cięcie również mi się podobała, ale nie tak jak Wyrok śmierciSpoiler:
Mam nadzieję, że każda kolejna będzie jeszcze lepsza a co za tym idzie wydana w Polsce ! ( tak jak obiecuje wydawca na okładce)
basik napisał(a):Co do zakończenia, to chyba już w którejś książce Brown też tak było, ale ja zawsze dopowiadam sobie to dobre zakończenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości