aralk napisał(a):czytałam ją rok temu na wakacjach, specjalnie odkładałam, bo miało być super, było średnio, jak dla mnie za bardzo wydumane, przedobrzone
przerost formy nad treścią
aralk napisał(a):Miałam przeczytać Nieczystą grę i informuję, że przeczytałam Niezłe było
basik napisał(a):aralk napisał(a):Ja odebrałam dzisiaj z biblioteki Twardziela
jak przeczytasz, to napisz słówko, czy to tylko romans, czy romans+sensacja i czy warto czytać
sunshine napisał(a):basik napisał(a):aralk napisał(a):Ja odebrałam dzisiaj z biblioteki Twardziela
jak przeczytasz, to napisz słówko, czy to tylko romans, czy romans+sensacja i czy warto czytać
bo to bardziej sensacja
ale mi sie tam podobało
taki był romans dwa w jednym
basik napisał(a):To ja polecam Mistyfikację, ale tu sensacja jest na pierwszym planie, ale wątek romansowy też jest i to jaki
Dwie siostry bliźniaczki jednojajowe, zamieniają się rolami i jedna z nich, tuż po zabiegu sztucznego zapłodnienia , zastępuję drugą jako osoba towarzysząca przystojnemu astronaucie. Następnego dnia zostaje zamordowana.
Jej siostra wraz z astronautą, rozpoczyna własne śledztwo i chociaż morderca popełnił samobójstwo coś im się nie zgadza. Natrafiają na ślad sekty, która jest powiązana z tajemniczymi zaginięciami dzieci, które też przyszły na świat dzięki sztucznemu zapłodnieniu.
Muszą uciekać zarówno przed agentami FBI jak i mordercami z sekty, aż wreszcie dochodzi do decydującej rozgrywki...ona i przywódca sekty.
Bardzo mi sie podobała, dużo zagadek, kłamstw...kapitalne i zaskakujące zakończenie, fajny romans. Jednym słowem warto przeczytać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość