Agrest napisał(a):My-joy, jakieś to takie nijakie, romans powierzchowny, sensacja z lekka bzdurna. Choć bzdura jak bzdura, wiele można wybaczyć czy w wiele uwierzyć jak złapie za serce, ale tutaj to nie bardzo... Aczkolwiek ja nie ukrywam, że za sensacją ogólnie nie przepadam, nie interesuje mnie i nie mam niestety w głowie przełącznika, który by to zmienił. Dlatego wątek romansowy musi być w takiej książce naprawdę mocny, żeby mi ten element sensacji osłodzić.
Ok, dzięki aralk, może tym razem się uda
Alias napisał(a):Agrest, może Najskrytsze tajemnice?
Emocjonalnie pewnie tobą nie wstrząśnie, ale warstwy sensacji i romansu nieźle połączone. Plus bardzo duża różnica wieku między bohaterami
Lilia napisał(a):a ja jej nie czytałam, ale zamierzam nadrobić tę zaległość w najbliższym czasie. dzięki!
Lucy napisał(a):Alias napisał(a):Agrest, może Najskrytsze tajemnice?
Emocjonalnie pewnie tobą nie wstrząśnie, ale warstwy sensacji i romansu nieźle połączone. Plus bardzo duża różnica wieku między bohaterami
Uwielbiam ją
aralk napisał(a):Piętno skandalu, to nie jest to co kiedyś w polecankach Agaton przeżywał mocno i dramatycznie
Agrest napisał(a):Zobaczę W sumie pozory mylą zachęcają mnie starszą datą wydania - Niebo i piekło też nowe nie było
A co z Piętnem skandalu> W bbn w samej czołówce (choć na równi z Zazdrością, która akurat mi się w ogóle nie podobała, więc nie wiem, czy powinnam się tym kierować )
basik napisał(a):W objęciach chłodu kto nie czytał niech żałuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość