Nocny Anioł napisał(a):
mozna tak pomysleć, że jak by nas przenieśc w przeszłosć, robiły bysmy za dziwadła
Ten pomysł wykorzystała Deveraux. Bohaterka prócz dziwadła była też atrakcją (dla mężczyzn), bo kąpała się w fontannie
Nocny Anioł napisał(a):
mozna tak pomysleć, że jak by nas przenieśc w przeszłosć, robiły bysmy za dziwadła
szuwarek napisał(a):to co jest takim hitem Balogh?
gonia napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):
Ten pomysł wykorzystała Deveraux. Bohaterka prócz dziwadła była też atrakcją (dla mężczyzn), bo kąpała się w fontannie
Nocny Anioł napisał(a):gonia napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):
a w której książce?
klarek napisał(a):Ale wiem też ze Kawa dorzucilaby inne tytuły
Agrest napisał(a):A no jak lodowce to z tej listy Pojedynek albo Niedyskrecje, Pieśń bez słów w sumie też. Ale już np. Ostatni walc zupełnie nie.
Z tym że ja to się szuwarku raczej nie łudzę, że te lodowce ci się spodobają
Agrest napisał(a):A no jak lodowce to z tej listy Pojedynek albo Niedyskrecje, Pieśń bez słów w sumie też. Ale już np. Ostatni walc zupełnie nie.
Z tym że ja to się szuwarku raczej nie łudzę, że te lodowce ci się spodobają
i te końcowe sceny- kto to wyciął? przecież bez tego ten koniec zupełnie... no tracił... kto to pociął? Całe to napięcie HEA by nie było?
szuwarek napisał(a):Mocne. Jednak nie nierealne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość