aur_ro napisał(a):To ten co sie tak kolorowo ubierał i zalecał sie do najmłodszej Bedwynówny? Nie czytałam tego jeszcze!!
Nie, nie ten, jak będziesz miała okazję, to sięgnij.
aur_ro napisał(a):To ten co sie tak kolorowo ubierał i zalecał sie do najmłodszej Bedwynówny? Nie czytałam tego jeszcze!!
Adolek napisał(a):Zatańczymy? naprawdę warto przeczytać. Podobało mi się. Zaszokował mnie początek i motywy popychające bohaterów do małżeństwa.
mad_line napisał(a):Czy Po prostu miłość to historia Sydnama z Niezapomnianego lata? Proszę, powiedźcie, że tak
mad_line napisał(a):PS Mam pytanko odnoście cyklu Szkoła Ms Martin. Czy Po prostu miłość to historia Sydnama z Niezapomnianego lata? Proszę, powiedźcie, że tak
mad_line napisał(a):Dzięki za potwierdzenie. To naprawdę wspaniale. Taka charakterystyczna niekonwencjonalna postać. Czyżby u Balogh było tak jak u Carlyle? Jedna wielka rodzina?
wyróżnienia dla historii Freii
Ze swojej strony mogę Ci też polecić "Po prostu miłość"
Agrest napisał(a):Uważacie, że to był gwałt?wyróżnienia dla historii FreiiZe swojej strony mogę Ci też polecić "Po prostu miłość"
A wiecie, że Balogh napisała 1/3 pierwszej wersji książki o Freyi nim stwierdziła, że... jednak Freya i Sydnam do siebie nie pasują
Masz rację.
[/quote]Agrest napisał(a): A wiecie, że Balogh napisała 1/3 pierwszej wersji książki o Freyi nim stwierdziła, że... jednak Freya i Sydnam do siebie nie pasują
mad_line napisał(a):W przeciwieństwie do pewnego nieżyjącego już polityka uważam, że prostytutkę mozna zgwałcić.
Adolek napisał(a):Jest genialnie Życzę Ci miłej zabawy. Na pewno Ci się spodoba!
Adolek napisał(a):Swoją drogą to trudną mieli do pokonania drogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość