Książki czyta się o wiele łatwiej niż Czarne kamienie i więcej jest bohaterów do polubienia Nie mogę się doczekać na 3 tom. Na okładce jest przedstawiona Tess ale mam nadzieję że głównymi bohaterami nadal będzie Simon i Meg
LiaMort napisał(a):Deamon taki mroczny bohater... pożądający 12-letnią dziewczynkę.. trochę to niesmaczne jak dla mnie... ale pokochałam go od pierwszej strony.
Tsuki napisał(a):Widzę narodziła się nam nowa fanka BishopLiaMort napisał(a):Deamon taki mroczny bohater... pożądający 12-letnią dziewczynkę.. trochę to niesmaczne jak dla mnie... ale pokochałam go od pierwszej strony.
Naprawdę odbierasz jego uczucie do Jaenelle w "Córce Krwawych", jako pożądanie dziecka? Mi się wydaje, że on od początku pożądał przede wszystkim tego kim ona była w rzeczywistości.
Nie wiem, czy doszłaś już do tego w "Królowej Ciemności", więc zakrywamSpoiler:
A jak wrażenia po kolejnych częściach?
Tsuki napisał(a):Koniecznie musisz podzielić się wrażeniami. Z Królowej Ciemności, jak będziesz miała siłę i z pozostałych części jak już przeczytasz.
Ja przez te dyskusje o "Czarnych Kamieniach" znowu nabrałam ochoty na przeczytanie. W końcu udało mi się zakupić pierwszą część (tylko tej mi brakowało), więc jak przyjdzie, to pewnie się zacznie. Ale trochę się boję, bo wiem, że znowu będę miała przez to kilka ciężkich tygodni w pracy (z niewyspania...)
LiaMort napisał(a):jak to nie był złamany?.xD a ten jego umysł w innym świecie to co?.
LiaMort napisał(a):i za mało ich było o!.
Tsuki napisał(a):Aralk jak mogłaś to zrobić???? Toż to zbrodnia dla całej tej historii? Ile z końcówki przeczytałaś?
LiaMort napisał(a):potrafi i chyba to w nim mi się podoba. i bardziej wolę Sadystę niż tego zakochanego w Jaenelle. lubię takich bohaterów.
klarek napisał(a):Ostatnie opowiadanie. No raczej przejrzałam, niż przeczytałam.
Ale jeśli sądzisz, że
Spoiler:
Sorry, Tsuki. Doceniam, to co przeczytałam, ale nie chcę więcej. Zła jestem, bo utknęłam w połowie opowiadania o Lucivarze i w sumie chciałabym wiedzieć co i jak, a nie mogę się przełamać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości