Pierwszy tom piorunującej serii o niepokornych mężczyznach autorstwa bestsellerowej Eve Jagger.
Silny, arogancki i nieznoszący sprzeciwu Ryder to król nocnego życia w Atlancie. Na co dzień jest właścicielem klubu nocnego, po godzinach zarządza potajemnie podziemnym ringiem.
Wkrótce na jego drodze pojawia się Cassie, która po ucieczce z Londynu wraca do rodzinnej Atlanty. Dziewczyna licząc na spokojne życie, nie spodziewa się, że pewnej nocy do jej domu wtargnie wściekły Ryder Cole. Bezwzględny mężczyzna zamierza ukarać brata Cassie za niespłacone długi.
Aby ocalić brata, Cassie wdaje się w niebezpieczny układ z Ryderem i zaczyna angażować się w jego szemrane interesy. Wkrótce obezwładniające pożądanie między nimi jest nie do ukrycia. Niestety nie obejdzie się bez konsekwencji. Ryder nie pozwoli jej tak po prostu odejść, a Cassie nie może ukrywać się w nieskończoność.
I w sumie większej tragedii mi ta książka nie zrobiła. Jednak wszystko skupia się na seksie. Jest kilka niedopracowanych wątków. Uważam, że wątek kryminalny/sensacyjny mógł być gdzieś pośrodku lepiej dopracowany. Jest troszkę niecenzuralnych słów, ale na tyle, że do przeżycia 

jedynie one 
nie lubie książek gdzie motywami przewodnimi sa seks, seks i seks. Droga od seksu do przyjazni i milosci tez mnie nie zachęca. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moim celem nie było zniechęcanie was do lektury raczej nastawienie się na nią konkretnie.
Chociaż Cole była dużo lepsza jak dla mnie niż ta Turbulencja.

. Plus sex w miejscach publicznych i dwaj przerośnięci szurnięci bracia dopełniają całości. Nie jest to szczególnie subtelne czy nawet prawdopodobne ale mnie bawiło. A i jeszcze te imiona: Ambrosia, Zeus i Ares.Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość