Karina32 napisał(a):Serio? Naprawdę jeszcze tyle osób chce to czytać?
), a że opis mnie zaciekawił (dawał szansę na moje ulubione motywy typu trauma, psychologiczne skomplikowanie postaci i te sprawy), to zabrałam się za czytanie. No i mam teraz zgryz, bo jak dotąd szerokim łukiem omijałam tego typu literaturę, mając w pamięci moje najbardziej hardkorowe doświadczenie czytelnicze o podobnej tematyce ("Śpiąca królewna" Anne Rice), które raczej nie przypadło mi do gustu. Coś mnie podkusiło sprawdzić jak w praktyce wygląda gejowski erotyk i teraz mam lekki zonk bo nie za bardzo wiem jak do tematu podejść. Z jednej strony byłam ciekawa co to jest i jak ten gatunek wygląda, a z drugiej to chyba nie mój target (te wszystkie szczegóły kto komu co wkładał i gdzie, trochę mnie przytłoczyły
).
Pewnie nigdy się tego nie dowiem.
To się kompletnie nie trzyma kupy.
A potem przez większość czasu sobie wesoło kopulują.
Nie liczyłam na to że będzie pruderyjnie, wręcz przeciwnie, nastawiłam się na jakieś pikantne szczegóły ale oprócz seksu, miałam nadzieję na fajną, psychologicznie spójną historię o przełamywaniu własnych zahamowań, o odbudowaniu poczucia własnej wartości, zaakceptowaniu swojej odmienności albo choć zemście na ojcu za doznane krzywdy, cokolwiek w tym stylu. Na razie zatrzymałam się na 52% ale chyba skończę z czystej ciekawości jak to się skończy.

ostatnio też czytałam inne m/m ale też za bardzo nie przepadam za zbyt pikantnymi szczegółami więc warto poznać dwie strony medalu 
Fringilla napisał(a):Kwestia techniczna: post bardziej albo do
Polecane/odradzane w dziale Latarnii
http://romansoholiczki.pl/viewtopic.php?f=123&t=1727&start=1425
albo Romans + LGBT+
http://romansoholiczki.pl/viewtopic.php?f=38&t=2602&start=125
(ale tam mniej osób zagląda
Meritum: to może doczytaj (jeśli dasz radę), aby w kontekście było pełnym
Ja czytałam tak różne pod każdym względem erotyki i hetero i queer, że spokojnie tylko mogę zapewnić, że spokojnie się znajdzie inne odmiany w gatunku
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość