fanka76 napisał(a):Kto by pomyslał ze tylu na świecie a wszyscy przystojni i samotni a i szukaja żony.
Plan był taki, żeby napisać mocny romans erotyczny z wiarygodnymi bohaterami, trzymający w napięciu do końca, mamy nadzieję, że dobrze napisany i zapewniający ekscytującą rozrywkę.
Liberty napisał(a):Jak Was tam milionerzy odrzucają to i z motocyklistami trzeba ostrożnie bo w podgatunku występuje milioner na motorze I to nie jest żart, widziałam jedną czy dwie serie z takim bohaterami.
Liberty napisał(a):Jak Was tam milionerzy odrzucają to i z motocyklistami trzeba ostrożnie bo w podgatunku występuje milioner na motorze I to nie jest żart, widziałam jedną czy dwie serie z takim bohaterami.
Lestat napisał(a):Liberty napisał(a):Jak Was tam milionerzy odrzucają to i z motocyklistami trzeba ostrożnie bo w podgatunku występuje milioner na motorze I to nie jest żart, widziałam jedną czy dwie serie z takim bohaterami.
OMFG
nie wierze że KTOŚ to pisze!!! wyobraźnie już całkiem autorów ponosi
fanka76 napisał(a):To moze faktycznie do ambera napisac na facebooku jak oni tak/ na erotyke nastawieni aby rozgladneli sie za KA/
wyobraźnie już całkiem autorów ponosi
Lestat napisał(a):czizassss... odjechałam i jeszcze te okładkifanka76 napisał(a):To moze faktycznie do ambera napisac na facebooku jak oni tak/ na erotyke nastawieni aby rozgladneli sie za KA/
Tylko DM i Chaos to po prostu gorący romans i to piekielnie dobrze napisany
Jak się rzucą na KA to zapewne na pierwszy ogień pójdą Unfinished Hero
Agrest napisał(a):E, skoro w ramach korzystania z mody były swego czasu np szejki-wampiry, to taki milioner na motorze to mały pikuś Pikusieczek.
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość