szuwarek napisał(a):a ja rozumiem awersję do kozich bródek... nie każdemu facetowi dobrze a niektórzy wyglądają wręcz obrzydliwie. To tak jak z wąsami - Jude Law w wąsach był tak samo seksowny... a nie o każdym tak można powiedzieć.
wiedzmaSol napisał(a):Very, pewnie tak
Szuwarku dokładnie kiedyś mówiłam o swoim ojcu, on ma wąsy a jak raz zgolił o wyglądał 15 lat starzej. Masakra.
Ale ja generalnie u facetów zarostu częściowego nie lubię. Wyjątkiem jest Johnny Depp
A u wszystkich innych albo gładko albo taki 2-3 dniowy
Tak się zastanawiałam nad tą serią erotyków Piekło Gabriela, Ekstaza Gabriela, czytałyście?
To jest monogamiczne?
wiedzmaSol napisał(a):Tak się zastanawiałam nad tą serią erotyków Piekło Gabriela, Ekstaza Gabriela, czytałyście?
To jest monogamiczne?
Księżycowa Kawa napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Tak się zastanawiałam nad tą serią erotyków Piekło Gabriela, Ekstaza Gabriela, czytałyście?
To jest monogamiczne?
Zaczęłam, ale nie skończyłam, bo on burak ostatni, ona jakby się urwała z przedszkola. Scen nie było, ale to i owo sobie wyobrażał, a potem się zrzygał na nią
wiedzmaSol napisał(a):nie erotyk? a robili z tego takie hotdzieło.
Kolejna skrzywdzona książka?
Papaveryna napisał(a):Ja nie wiem,ale jak sobie tylko przypomnę opis Kawy zaraz zaczynam kwiczeć ze śmiechu
O różnych rzeczach dziwnych w książkach występujących słyszałam,ale takich jajec to chyba jeszcze nie było.
Chociaż może bohater obrzygujący bohaterkę jest na swój sposób naturalny i oryginalny przy tych wszystkich wymuskanych do granic możliwości czarusiach
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości