Lucy napisał(a):
Co by tu napisać ...
Podobieństwo do Crossa i Greya oczywiście jest . Jak prawie w każdym erotyku, facet lubi dominować ,panienka skrzywdzona w przeszłości . Seks i ... seks oczywiście. Niby oklepane ,ale historia ciekawa ,a zakończenie zaskakujące .Zachęcające do czekania na kolejną część.
W skrócie chodzi o to ,że facet zostaje wynajęty do ochrony bohaterki . Ona o tym nic nie wiem ,a stoi ze tym jej ojciec senator .Dlaczego to robi ? Mamy mgliście podane ,że ktoś zrobił jej krzywdę parę lat temu i stoi za tym człowiek ,który prawdopodobnie będzie kandydował na wiceprezydenta. On ,albo jego syn ... jeszcze jakieś nagranie w internecie krąży ... strasznie to niejasne . Jak to w takich książkach bywa ,koniec nie jest za piękny i dlatego czekam na więcej.
Liberty napisał(a):Też. Ale chyba najmocniej odrzucił mnie pomysł na przeszłość bohaterki i to jak słabo rozwinięta psychologicznie jest ta postać.
Liberty napisał(a):Właśnie dowiedziałam się na fb autorki, że w kwietniu wyjdzie pierwszy tom nowej serii KA wie jak dogadzać fankom
aleqsia napisał(a):Czytałam tłumaczenie i niemiłosiernie śmieszyło mnie użycie słowa kogut na wiadomo jaką część anatomiczną
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości