Magadha napisał(a):A ja choć tyle tego czytam, ciągle lubię czytać sceny seksu.
Teraz np. czytam Wallbanger Alice Clayton i wbrew tytułowi, choć przeczytałam już 79% książki, nadal czekam na seks. Już mnie to zaczyna denerwować, bohaterowie zachowują się, jakby byli w liceum i oboje przed swoim pierwszym razem. Uważam, że w tym wypadku takie przeciąganie i czekanie jest naciągane.
Natomiast opisów jedzenia i obżarstwa zarówno bohatera jak i bohaterki jest tak dużo, że zastanawiam się, czy nie jest to rekompensata za brak seksu, takie potwierdzenie w książce tego co jest faktem, że jedzenie jest rekompensatą za brak seksu, w każdym razie w przypadku wielu osób. W końcu jedno i drugie może być nałogiem.
Liberty napisał(a):Mnie ta książka trochę rozczarowała, czegoś zabrakło; a z perspektywy czasu mogę dodać, że co raz mniej z niej pamiętam, a to nigdy o książce nie świadczy.
duzzza22 napisał(a):
Liberty, a jaki jest cykl z Law Man, Mystery Man, Motorcykle man?
Liberty napisał(a):Ja nie czytałam w kolejności, ale powiedzmy że można pomieszczać pierwsze trzy tomy. Odradzam zaczynanie np. od Motorcykle Mana, bo bohater pojawia się już wcześniej. Motorcykle Manjest zakończeniem jednej serii i wprowadzeniem do innej- "Chaos".
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości