Lilia napisał(a):ja też ją lubię, faceci są tacy pokrzywdzeni.
Lucy napisał(a):A jak się zakochują ,to na zabój
mad_line napisał(a):W takim razie ja mam inny pogląd na miłość, dla mnie seks pozazwiązkowy oznacza jedno Nie są to jakieś tragiczne książki, ale ta tania psychologia spod znaku "miałem ciężkie dzieciństwo więc teraz mogę mieć wszystko w doopie" jest irytująca. Szkoda, ze autorka marnuje swój (niewątpliwy) talent na takie brednie
Lucy napisał(a):Jeżeli macie dość po jednej ,dwóch częściach nie zabierajcie się czasem za następne Historia Treya facet lubi kobiety i mężczyzn . Będą niezłe trójkąty ...
Mnie tam seria bardzo się podoba
mad_line napisał(a):Najbardziej zadziwia mnie w tym wszystkim fakt, że w polskiej wersji językowej nie zostały wycięte te trójkątne sceny. Nie wiem, czy czegoś jeszcze gorszego nie pominięto, boje się zajrzeć do oryginału… Cóż się stało z tą nachalną troską wydawnictw o naszą cnote i zbawienie duszy?
mad_line napisał(a):PS. I wcale nie uważam, że te chłopy są pokrzywdzone. Są bogaci, mają fanów, robią to co kochają, otoczeni są przez przyjaciół. Boże zmiłuj się i skrzywdź mnie tak samo...
Lucy napisał(a):Kawo na chomiku było nieoficjalne tłumaczenia ,ale teraz zostało tylko : Szukany plik lub konto, na którym się znajdował, zostały usunięte
Lilia napisał(a):Sylvia Day pisze lepiej od James. Gideon Cross jest boski
Magadha napisał(a):Cross i Grey, już zapomniałam, o czym to było ale fajnie się czytało. Chyba seria Crossa jeszcze się pisze?
Magadha napisał(a):Widziałyście "stronę" Sinnersów? http://www.sinnersontour.com/
Jak wam pasują twarze modeli do waszego wyobrażenia bohaterów?
Magadha napisał(a):Cross i Grey, już zapomniałam, o czym to było ale fajnie się czytało. Chyba seria Crossa jeszcze się pisze?
Teraz czytam cięgiem Cunning. Tzn przeczytałam całą serię Sinnersów. Często nie mogłam się oderwać, albo w nocy tak długo wierciłam się w łóżku, że w końcu zapalałam światło i czytałam dalej, raz nawet do 4:00. Trójkąty mi nie przeszkadzały, to ostatecznie fikcja literacka, wiem, że w obecnym żywocie tego nie doświadczę, więc czemu nie mam sobie powyobrażać czytając książkę z wypiekami na policzkach. Zwłaszcza gorąco było w części piątej
PS
Widziałyście "stronę" Sinnersów? http://www.sinnersontour.com/
Jak wam pasują twarze modeli do waszego wyobrażenia bohaterów?
Lilia napisał(a):też lubię chłopaków.
ciekawa jestem, co stało się autorce, że wydała książki nie w kolejności?
aniazlipca napisał(a):...ah chciałam bym już dorwać historię Erica
Magadha napisał(a):aniazlipca napisał(a):...ah chciałam bym już dorwać historię Erica
A on taki słodziak.
Jestem ciekawa, czy sposób leczenia jego przypadłości jest faktycznie możliwy
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość