Księżycowa Kawa napisał(a):Mnie akurat to bawiło, jak Sebastian starał z całych sił ją do siebie przekonać, choć właściwie zaciągnąć do łóżka, dopiero później, jak mu się trafiła spokojna chwila, pomyślał sobie i poskładał to wszystko, że jednak chce więcej Jakoś to mi pasowało. Poza tym gdyby sobie wszystko wyjaśnili, nie byłoby zabawy W zasadzie ciekawią mnie inne książki tej autorki. Ma nawet coś o wampirach.
Księżycowa Kawa napisał(a):Wiem, wiem i jestem ogromnie ciekawa. Być może przyjdzie mi poczekać, ale w końcu się dobiorę
szuwarek napisał(a):eee mogę poprosić o usystematyzowanie o czym piszecie? bo mi sie ponakładało kilka wątków i pogubiłam się
duzzza22 napisał(a):Mnie troszkę irytuje to całe nie znam Cię, o jednak Cię znam, o nie mogłam cię poznać, bo masz inne oczy czy inny głos. Potem jednak jak te głupotki poleciały czytało mi się serio dobrze, tak mnie zaciekawiło, że nie mogłam się oderwać.
duzzza22 napisał(a):A najlepsze i tak było jak kazał jej telefon śledzić, a ona o tym nie wiedziała.
duzzza22 napisał(a):No i padłam już na dzień dobry trzeciej części, bo jak go zabójczo podpisała w telefonie
duzzza22 napisał(a):Wiesz, zajrzałam na GR. Mamy jeszcze połówkę i jedna pełną część o Adrianie
Księżycowa Kawa napisał(a):Tak w ogóle, ta historia wydaje się, jakby miała się rozlecieć, a na koniec to wszystko tak ładnie się układa
Księżycowa Kawa napisał(a):Tak, to mu się udało, ale w końcu się skapnęła i wpakowała się w kłopoty
Księżycowa Kawa napisał(a):Racja, to było świetne i zobaczysz jeszcze, jak na koniec przerobi podpis
Księżycowa Kawa napisał(a):duzzza22 napisał(a):Wiesz, zajrzałam na GR. Mamy jeszcze połówkę i jedna pełną część o Adrianie
Jeszcze jedna? Super
duzzza22 napisał(a):Ale historia tak właśnie wygląda. Albo, że ma się skończyć tak, że oni jednak nie mają razem HEA.
duzzza22 napisał(a):Ale on bystry i ją uratował, a potem jest to bombowe stwierdzenie, że on nie może doczytać PS Wymiękłam wtedy, parsknęłam śmiechem, chodź ta sytuacja dla niego taka nie była, ale qrcze dla mnie tak. Się biedny musiał do swoich słabości przyznać
duzzza22 napisał(a):No i jestem coraz bardziej ciekawa Ty to potrafisz mnie zmobilizować do czytania.
duzzza22 napisał(a):A i owszem Ciekawe co autorka im za przygody zgotowała Czyżby kolejne powieści erotyczne tym razem z dwoma autorami
Księżycowa Kawa napisał(a):Racja, choć w pierwszej chwili nie mogłam pojąć, jak to możliwe, dopiero później to zostało dokładniej wyjaśnione. Ach, ta jego niepewność, ale w końcu sobie z tym poradził
Księżycowa Kawa napisał(a):Naprawdę? Miło mi
Księżycowa Kawa napisał(a):Stawiałabym na relację szef-sekretarka i pewnie coś jeszcze Ciekawe, czy też będą mieli takie charakterki? W takich chwilach jeszcze bardziej przeklinam brak czasu.
Księżycowa Kawa napisał(a):U mnie z czytaniem ostatnio również niewesoło.
duzzza22 napisał(a):Ja się domyślam o co może chodzić, bo na razie nic jeszcze nie było. Tyle co się jego siostra zdziwiła wtedy
duzzza22 napisał(a):Serio Przynajmniej mamy o czym dyskutować
duzzza22 napisał(a):Kładą mnie ich rozmowy, szczególnie te wiadomości Sebastiana pełne żądań, niecierpliwości i gróźb
duzzza22 napisał(a):Już zrezygnował ze swojej firmy więc może nie szef-sekretarka, a mąż-żona
Spokojnie kochana nie wiem czy ta pełna powieść to się już ukazała.
Księżycowa Kawa napisał(a):Również mi się podobały Biedak tak jest skupiony na tym, aby ją zaciągnąć do łóżka, że w ogóle o niczym innym nie myśli, dopiero później, gdy trafia mu się chwila spokoju... w końcu do niego coś niecoś dotarło
Księżycowa Kawa napisał(a):duzzza22 napisał(a):Już zrezygnował ze swojej firmy więc może nie szef-sekretarka, a mąż-żona
Spokojnie kochana nie wiem czy ta pełna powieść to się już ukazała.
No nic, trzeba na razie czekać.
Wielce mi się podoba, jak przepędził jej mamusię
duzzza22 napisał(a):A ta konkurencja kręcącą się ciągle koło Red Biedny ten Sebastian, oj biedny nie wie co ma zrobić. A jak bransoletkę od tego J. dostała to myślałam, że jej rękę utnie byle nie miała tego na sobie
duzzza22 napisał(a):Oj! To było boskie, ale patrz raz jej było mało, wróciła po więcej.
duzzza22 napisał(a):Kawo, no właśnie może przez to mi się coś ubzdurało Moja pamięć to czasem jak sito.
Obawiam się, że większość z nas tak ma, szczególnie przy niektórych pozycjach.
duzzza22 napisał(a):Wiesz, że jeszcze Blackest Red nie skończyłam. Zostało mi chyba z 60 stron
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość