fanka76 napisał(a):Traktowalam je jak kiedyś opisy przyrody w książkach o Tomku- Szklarskiego
Zdechnęłam
szuwarek napisał(a):w sumie sensowne- czytanie erotyka z pominięciem scen erotycznych...
Papaveryna napisał(a):Sol, ale to bardzo chwalebne, że chcesz się z nami dzielić wrażeniami
wiedzmaSol napisał(a):Ale ja hot scenki w pewnym momencie też zaczynam omijać. Pokonują mnie te u Laurens. Patrzą na siebie.... Dwie strony dalej on zbliża usta do jej ust.... Po kolejnych dwóch on wsuwa jej język w usta.... Cztery strony później on ściąga koszulę....
Jeżżżżu. Jak tak można?!
szuwarek napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Ale ja hot scenki w pewnym momencie też zaczynam omijać. Pokonują mnie te u Laurens. Patrzą na siebie.... Dwie strony dalej on zbliża usta do jej ust.... Po kolejnych dwóch on wsuwa jej język w usta.... Cztery strony później on ściąga koszulę....
Jeżżżżu. Jak tak można?!
długo się rozkręcają
wiedzmaSol napisał(a):Ale ja hot scenki w pewnym momencie też zaczynam omijać. Pokonują mnie te u Laurens. Patrzą na siebie.... Dwie strony dalej on zbliża usta do jej ust.... Po kolejnych dwóch on wsuwa jej język w usta.... Cztery strony później on ściąga koszulę....
Jeżżżżu. Jak tak można?!
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość