Dlatego ja będę w piątek, żeby uniknąć tych tłumów
Byłam chyba raz w sobotę i nigdy więcej.
Byłam chyba raz w sobotę i nigdy więcej.
), ale szło sprawnie i może z 15 minut musiałyśmy postać. Mała kolejka była też do Cejrowskiego.
w tym 3 od Melisy Bel (wszystkie z autografem i pamiątkowym zdjęciem 
, przypadkowo mam Annę M. Brengos "Miastowa na tropie" z wydawnictwa Lucky. Rany ile tam czasu mi zeszło bo autorki niesamowicie sympatyczne i tak różne.
Bo brakuje kilku podpisow Laurze.

szuwarek napisał(a):u mnie też tylko sobota wchodziła w grę. Praca i te autorki córek. To było największe szaleństwo targów. Wszyscy mówili o tych tłumach.
ja kupiłam trochę, załatwiałam tez podpisy dla koleżanki .Stąd ma Rogozińskiego - rany no wariat na żywo, przypadkowo mam Annę M. Brengos "Miastowa na tropie" z wydawnictwa Lucky. Rany ile tam czasu mi zeszło bo autorki niesamowicie sympatyczne i tak różne.
Mąż się dostał do Małeckiego. Ale głupotą było podpisywanie w samym środku, gdzie kolejka była w przejściu.
Szkoda, że Kańoch w inny dzień była.
W tą sobotę KatowiceBo brakuje kilku podpisow Laurze.
![]()
Hej, nie czytacie na Wattpadzie?

Ale może czegoś się nauczą na następny raz, bo fala krytyki, jaka się na nich wylała, jest ogromna.
szuwarek napisał(a):o Frin fajne teksty. Dzięki wielkie.

Karina32 napisał(a):Mam podobne doświadczenie i nawet córkę w tym samym wieku. Obie moje córki (8 i 11) nadal lubią, jak ja im czytam na dobranoc, ale same raczej niechętnie sięgają po książki![]()
Co do lektur, też coś w tym jest. Chociaż uważam, że dobrze znać "klasyki", ale może nie w tym wieku.
Teraz starsza ma do przeczytania "Pannę z mokrą głową" i co chwilę ma pytania odnośnie do jakichś archaizmów, albo uwagi co do składni.
("za naszych czasów się oglądało wieczorynki z infantylnym <nowoczesnym> językiem, a potem sie wpadało na wiadomości, teatr telewizji czy inny europejski film po 20.00 z lektorem z dobrą dykcją"
Fringilla napisał(a):To zawsze ciekawe, po co sięgają w zamian / co robią zamiast

Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości