Ja czytałam chronologicznie i wyszła moja niezdolność czytania serii - utknęłam na czwarty tomie i minęła mi poniekąd faza na wampiry, ale jak wróci to jedna z pierwszych pozycji na mojej liścieRoma napisał(a):ja zaczełam od Single White Vampire - chronologicznie trzecia ale napisana jako pierwsza. I ten pomysł, żeby z Lucern Argeneau zrobic autora romansów z problemem w postacie pani redaktor. Ich dialogi po prostu mistrzostwo.
Fringilla napisał(a):i jestem bardzo ciekawa, jak wydawnictwo wybrnie okładkowo...
kurcze, wpisałam w googlach w wyszukiwarce neutralnej i jest na ósmej pozycjiAnullaa napisał(a):
tak z ciekawości wpisałam sobie Lynsay Sands w google i twoja recenzja Jadziu wyskoczyła mi na pierwszej stronie na 9 pozycji pięknie
DBS G. Szulc napisał(a):Fringilla napisał(a):i jestem bardzo ciekawa, jak wydawnictwo wybrnie okładkowo...
To będzie problem. Ta okładka to kilka elementów, a prawa do każdego z nich należą do danego artysty - pięciu artystów. Zapewne będziemy szukali steampunk art. Ale mogę obiecać że okładka nie będzie gorsza od oryginału.
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość