Lilia napisał(a):http://www.buzzfeed.com/kensingtonbooks/romance-publishers-are-having-a-book-fort-battle-o-m4nf ależ wydawnictwa mają zabawę
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):To piąty tom cyklu,
Dziękuję bardzo za tę informację. Sama tego nie sprawdziłam. Nie wiem, czemu, ale założyłam, że to pojedyńcza.
He he! Tę serię o prawnikach to ja doskonale znam. Są po niemiecku wszystkie cztery, a piąta ukaże się 7 maja.
Agrest napisał(a):duzzza22 napisał(a):To piąty tom cyklu, przydałoby się więc znać poprzednie.
Raczej nie jest to koniecznie.
gosiurka napisał(a):ale jaka fajna byłaby taka wojna, na cytaty, albo na tytuły, na riposty
aur_ro napisał(a):W ogóle nie znam tfurczosći A. Rice. Warto się z nia zapoznać?
Księżycowa Kawa napisał(a):Kilka nazwisk kojarzę ze słyszenia, a kilka nawet czytałam, ale nie te pozycje.
Janka napisał(a):Jak przeczytałam tę listę to zrobiło mi się smutno, bo tam była Jennifer Apodaca, którą bardzo lubię, a jej po niemiecku już od kilku lat nie wydają. Tego nowego też mi na pewno nie wydadzą.
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości