Teraz jest 23 listopada 2024, o 23:55

Dodatki do Gazet/W kiosku

Zapowiedzi tygodnioweZapowiedzi wydawnicze 2024!
Kupię - sprzedam - oddam - pożyczę

Post przez pinksss » 7 września 2009, o 13:25

co zrobić. trzeba se dodrukować Obrazek

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 7 września 2009, o 13:27

Najpierw trzeba kupić tusz Obrazek

Ale też tak se pomyślałam. Dobrze, że mam brakujące strony Obrazek

Post przez Agrest » 7 września 2009, o 13:29

Mnie i w całości wkurza Obrazek (tzn bardzo lubię Pojedynek, ale koniec i w kompletnej wersji jest popsuty przez wtrącającą się agentkę czy redaktora, nie pamiętam) Ale, Lilio, na stronie Balogh jest jeszcze dopisany epilog - to też masz?

Post przez Lilia ❀ » 7 września 2009, o 13:35

Teraz juz tak Obrazek

Post przez pinksss » 7 września 2009, o 13:59

ja nie mam- muszę skumbinować Obrazek

a co oberżli Agreście?

Obrazek

Post przez Agrest » 7 września 2009, o 14:14

No bo ucięte jest w momencie, kiedy <span style="font-size: 7px; line-height: normal">Jane mówi Jocelynowi, że nie ma już wyjścia co do małżeństwa z nim, bo jest w ciąży... A potem od razu ten bal i dowiadujemy się, że są małżeństwem i w ogóle, ach, zakochani. A w tamtej scenie Jane zachowywała się, jakby go nie znosiła.</span> Żeby Lilii nie spojlerować Obrazek

Pomiędzy tym scenami było więcej tekstu - tzn przejście od jednego stanu uczuciowego do drugiego. Ale Balogh miała wtedy chyba nową agentkę, która stwierdziła, że tak będzie fajniej i z niespodzianką Obrazek A B. się zgodziła. Nie wiem ja ty, ale ja Balogh nie dla niespodzianek czytam Obrazek Co to zresztą za niespodzianka w romansie... Ja chcę wiedzieć, jak oni do tego doszli Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 7 września 2009, o 14:49

Nie spoilerujesz, bo już se czytnęłam koniec Obrazek

A książkę kiedyś czytałam, tylko niewiele pamiętam. Teraz sięgnę po nią, jak drukarka będzie miała tusz, co wydrukuję sobie brakujące strony.

Post przez pinksss » 7 września 2009, o 15:48

no i właśnie zastanawiałam się dlaczego mi się ta książka nie podobała Obrazek a po polsku podwójnie nawet Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 10 września 2009, o 16:12

Obrazek

<span style="font-weight: bold">Numer 9. z serii Thriller Romantyczny pt. "Dom luster" Jayne Ann Krentz w sprzedaży od 8 września 2009 r.</span>

Obrazek

Niewyjaśnione morderstwo sprzed lat pociąga za sobą kolejne ofiary. Thomas i Leonora, którzy pomimo braku wzajemnej sympatii tworzą zgrany zespół, są coraz bliżej rozwiązania zagadki. Sytuacja staje się niebezpieczna. Wspólne przeżycia wyzwalają w kobiecie i mężczyźnie niespodziewane emocje. Obopólna niechęć przeradza się w gorącą namiętność.

<span style="font-weight: bold"><span style="text-decoration: underline">Kolejny 10. numer pt. "Fotograf śmierci" Annie Solomon wkrótce w sprzedaży.</span></span>

Obrazek

<span style="font-weight: bold">Numer 20. kolekcji "Łowcy fortun" Meagan McKinney w sprzedaży od 11 września 2009 r.</span>

Obrazek

Szesnastoletnia Lavinia ucieka z sierocińca. W Nowym Jorku przyłącza się do grupy spirytystów i wkrótce zostaje słynnym medium. Zdobywa majątek i pozycję. Pewnego dnia na jej drodze staje przystojny i bogaty mężczyzna, którego jedynym celem jest zdemaskowanie niegodnej oszustki. Przewrotny los szykuje jednak obojgu nie lada niespodziankę.

<span style="font-weight: bold"><span style="text-decoration: underline">Kolejny 21. numer kolekcji "Rzeka tajemnic" Amandy Quick wkrótce w sprzedaży.</span></span>

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 10 września 2009, o 17:24

No kurde, zapomniałam, że we wtorek wyszła Krentz, byłam przed chwilą przy kiosku i nawet nie zajrzałam Obrazek

Post przez pinksss » 10 września 2009, o 17:32

przysłali mi całość do domu nawet dołożyli taki zegarek co ktoś z niego wydłubał baterię Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 10 września 2009, o 18:03

A jak zegarek? Ładny? Czy sprzedaż na Allegro? Obrazek

Ulubiona autorka/autor: nie sposób wymienić wszystkich ;)

Post przez Kasiag » 11 września 2009, o 15:03

A możecie mi poradzić czy warto kupować <span style="font-style: italic">Łowcy fortun </span>McKinney? Bo z opisu fajnie brzmi i się zastanawiam Obrazek

Post przez pinksss » 11 września 2009, o 15:24

nie może być, taki wąski, w srebrnym kolorze, pasek i tarcza czarne Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 11 września 2009, o 15:33

Elegancki Obrazek

Łowców fortun kiedyś czytałam, co nieco pamiętam, to już sukces, ale zeby się wypowiedzieć, musiałabym przeczytać jeszcze raz.

Ale, ostatnio czytałam książkę tej autorki, podobała mi się...

Post przez Lilia ❀ » 16 września 2009, o 15:07

http://img225.imageshack.us/img225/3562/8a202160a5.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/9922/dbf89f66d2.jpg

Nowa kolekcja "Z kina na DVD" to seria nowych filmów dostępnych w dobrej cenie w kioskach i salonach prasowych. Z pierwszym numerem "Księżna".

Anglia, rok 1774, szesnastoletnia dama dworu Georgina (Keira Knightley) wyróżnia się spośród młodych arystokratek urodą i wdziękiem. Wzbudza zachwyt mężczyzn, w szczególności młodego Charlesa Greya, który za wszelką cenę stara się zwrócić na siebie jej uwagę. Georgina jest także bacznie obserwowana przez samego Księcia. Jego doradca Burleigh wraz z matką dziewczyny Lady Spencer, dochodzą do porozumienia - Georgina zostanie żoną Księcia. Podekscytowana perspektywą małżeństwa i osiągnięcia wysokiego statusu społecznego, Georgina odrzuca zakochanego w niej Charlesa Greya. Gdy małżeństwo zostaje zawarte, Książę powoli traci zainteresowanie swoją młodziutką żoną, wdając się w romanse z innymi kobietami. W dodatku pierwszym dzieckiem książęcej pary nie będzie wymarzony przez Księcia syn. Młoda księżna zagubiona w wielkim świecie będzie musiała wybierać między oschłym i niewiernym małżonkiem, a prawdziwą miłością. „Księżna” to przygotowana z wielkim rozmachem adaptacja bestsellerowej książki z niesamowicie wciągającą intrygą, zachwycająca i wysmakowaną scenografia, przepięknymi pejzażami ale przede wszystkim wspaniałymi kostiumami.

Kolejne wydania (film wraz z ksiązką) będą się ukazywały co 2 tygodnie w środy.

Data wydania: 2009-09-16

W kiosku do: 2009-09-29

Tytuł prasowy:

Cena z dodatkiem: 19.99 zł

Adres strony www: http://dvd.bestfilm.pl/run/film?id=858

Język: angielski, polski (lektor)

Napisy: polskie

Obraz: 16:9 anamorficzny

Dzwięk: DD 5.1

Czas: 110 min.

Dodatki: wywiady, zwiastun kinowy, z planu filmowego

Nośnik: DVD

Opakowanie: digipack

Tytuł oryginalny: The Duchess

Gatunek: Kostiumowy, Dramat historyczny

Produkcja: Francja, Wielka Brytania, Włochy

Rok produkcji: 2008

Scenariusz: Anders Thomas Jensen, Jeffrey Hatcher, Saul Dibb

Reżyseria: Saul Dibb

Muzyka: Rachel Portman

Obsada: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper, Charlotte Rampling, Simon McBurney

http://img411.imageshack.us/img411/3584/30c5b5f178.jpg

Pierwszy film otwierający nową serię "Vivy": "Wielkie namiętności".

Akcja filmu POKUTA rozpoczyna się w Anglii w jednym z najgorętszych dni 1935 roku.

Podczas, gdy w powietrzu unosi się cień II wojny światowej, Briony Tallis i jej rodzina żyją bezpiecznie, otoczeni bogactwem w swojej olbrzymiej wiktoriańsko - gotyckiej posiadłości. Kiedy cała rodzina zbiera się podczas weekendu, mieszanka męczącego gorąca i długo skrywanych emocji powoduje, że w domu zaczyna tworzyć się złowieszcza, pełna zagrożenia atmosfera. Młodziutka Briony, aspirująca pisarka, jest dziewczyną z bardzo żywą wyobraźnią. Na skutek serii katastrofalnych nieporozumień, oskarża Robbiego Turnera (James McAvoy), syna gospodyni i kochanka swojej siostry Cecylii (Keira Knightley) o zbrodnię, której nie popełnił. Oskarżenie niszczy miłość Robbiego i Cecylii i dramatycznie zmienia życie wszystkich członków rodziny.

Data wydania: 2009-09-17

W kiosku do: 2009-09-30

Tytuł prasowy: Viva

Cena z dodatkiem: 19.99 zł

Tytuł oryginalny: Atonement

Gatunek: melodramat, wojenny

Rok produkcji: 2007

Reżyseria: Joe Wright

Obsada: Keira Knightley, James McAvoy, Vanessa Redgrave, Ailidh Mackay, Benedict Cumberbatch, Brenda Blethyn, Nonso Anozie, Juno Temple, Michelle Duncan, Julia West, Peter Wight

Post przez Jadzia » 16 września 2009, o 15:16

A dzisiaj poszłam do kiosku i sobie myślę - co mi tam, zapytam, i kupiłam sobie tą Krentz Obrazek Ale zdziwiłam się nieco, jak się okazało, że jeszcze jest Obrazek

Ulubiona autorka/autor: nie sposób wymienić wszystkich ;)

Post przez Kasiag » 16 września 2009, o 16:25

Wniosek taki, że warto pytać Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown

Post przez basik » 21 września 2009, o 20:09

jestem bardzo ciekaw, jakie kolejne 20 książek wyda AmerCom w serii Romans Histiryczny

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 21 września 2009, o 20:31

przydalaby się Brockway

Post przez Lilia ❀ » 21 września 2009, o 20:32

Tego ci nie powiem, a wydawnictwo pewnie też nie. Oni zdaje się na bieżąco zakupują prawa od Ambera.

W każdym bądź razie jutro wychodzi Fotograf śmierci Annie Solomon.

Post przez Jadzia » 21 września 2009, o 20:35

A w piątek Quick Obrazek

Post przez gmosia » 21 września 2009, o 21:02

ja bym chciala miec wszystkie quick... Obrazek i krentz tez Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 21 września 2009, o 21:24

Na Krentz w Amercomie na razie szans nie ma, bo jutro ostatnia część Thrillerów Romantycznych, ale Quick... wszak wyszedł dopiero 20 numer, jest 40 Obrazek

Post przez Lilia ❀ » 24 września 2009, o 16:23

Obrazek

<span style="font-weight: bold">Ostatni 10. numer serii Thriller Romantyczny pt. "Fotograf śmierci" Annie Solomon w sprzedaży od 22 września 2009 r.</span>

Obrazek

Zdjęcia Gillian są szokujące. Na wszystkich jest ona - upozowana na zamordowaną. To prowokacja czy zaproszenie dla mordercy? Pewnego dnia zostaje zamordowana młoda kobieta. Niebawem następne. Wszystkie pozostawione w identycznych pozach jak na fotografiach Gillian. Ofiary są zupełnie przypadkowe, nie ma żadnych poszlak. Wiadomo tylko jedno: Gillian jest w śmiertelnym niebezpieczeństwie. Ray Pierce, były policjant, który ma chronić dziewczynę, robi wszystko, by zapewnić jej bezpieczeństwo. Nie wie jednak, że Gillian rozpaczliwie chce stanąć z mordercą twarzą w twarz.

Obrazek

<span style="font-weight: bold">Numer 21. kolekcji "Rzeka tajemnic" Amandy Quick w sprzedaży od 25 września 2009 r. </span>

Obrazek

Anthony i Louisa podejrzewają, że sir Hastings ukrywa straszną tajemnicę. Oboje równie mocno pragną ją odkryć i mają ku temu również ważne powody. Ich ścieżki splatają się na drodze do odkrycia prawdy, a pierwszy pocałunek nie jest wynikiem namiętności, lecz desperacji i próby wytłumaczenia swojej obecności w miejscu, gdzie w żadnym wypadku nie powinni się znajdować.

<span style="font-size: 18px; line-height: normal"><span style="color: red">Kolejny 22. numer kolekcji "W labiryncie uczuć" Connie Brockway wkrótce w sprzedaży.</span></span> Obrazek Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zapowiedzi, premiery, nowości, gdzie kupić bądź wypożyczyć