Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Mnie tam róż nie przeszkadza wcale.Bardziej to,że każda jest taka sama tylko z przodu ma coś innego No,ale muszą być podobne,bo to jedna seria w końcu Ja przez swoje uprzedzenie do nich sporo ciekawych książek przegapiłam.A tu nie dość,że tanio to jeszcze przesyłka odchodzi. Teraz będę musiała przeprosić się z nimi,bo sporo tych Quinn będzie,których jeszcze nie czytałam
Zawsze mnie dziwi dlaczego tak się narzeka na te różowe ogromny plus jest taki że będą tańsze jak dla mnie może być i tyle Quinn
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Na ogół tak i jakoś dość przystępnie ustawiają się na półce
chyba nie....ja tam nigdy nie mogę upolować czegoś fajnego w Biedronce, mimo że reklamują dużo tego... zawsze jakieś dla dzieci tylko, ewentualnie podróżnicze i kucharskie sa...
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Nie przypominam, abym sama miała szczęście pod tym względem.
Panna Beatrice Lockwood w swojej skromnej sukni ukrywa pistolet. Nikt nie podejrzewa, że dama do towarzystwa wykonuje niebezpieczną misję i w każdej chwili musi być gotowa do obrony. Lecz Beatrice nie potrafi przewidzieć wszystkiego. Choćby tego, że w jej życiu pojawi się tajemniczy mężczyzna i pospieszy jej na ratunek, po czym zniknie w ciemności, pozostawiając jedynie wizytówkę. Joshua Gage ma hipnotyzujący głos i zagadkową bliznę na twarzy – to wszystko, co wie o nim Beatrice. On natomiast wie o pięknej pannie Lockwood znacznie więcej – że prawdopodobnie nie ma nic wspólnego z damą, za którą się podaje, i że nieodparcie go pociąga...
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”