https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5047616 ... -do-ciebie
)
ewentualnie połówkę PSI i Zmiennokształtni, też trochę gór jest
o Zacku i Annie
Niestety więcej mi nie przychodzi do głowy.pannazlosnica napisał(a):żeby nie wyjść na psychofankę)

pannazlosnica napisał(a):Czy jesteście w stanie podsunąć mi romans osadzony w surowym, górskim klimacie? Najchętniej współczesny, ale historykiem też nie pogardzw

Nocny Anioł napisał(a):pannazlosnica napisał(a):Czy jesteście w stanie podsunąć mi romans osadzony w surowym, górskim klimacie? Najchętniej współczesny, ale historykiem też nie pogardzw
Zimową nocą Diana Palmer

pannazlosnica napisał(a):Trzeba zrobić mini wyzwanie Palmer: Palmer ranczerska, Palmer historyczna, Palmer udająca nowoczesną... (Chociaż ona chyba i tak była dość... przełomowa w swoich czasach)
pannazlosnica napisał(a):Trzeba zrobić mini wyzwanie Palmer: Palmer ranczerska, Palmer historyczna, Palmer udająca nowoczesną... (Chociaż ona chyba i tak była dość... przełomowa w swoich czasach)

Nocny Anioł napisał(a):Nie mam wielkiego doświadczenia z tą Panią, ale ona potrafi ze skrajności w skrajność, jedna książkę miała takie zło......

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość