Księżycowa Kawa napisał(a):Dlaczego? Bohaterka powinna przypaść Ci do gustu
LiaMort napisał(a):tu się nie ma czego bać Aniołku.
klarek napisał(a):Jak to nie? Lia, jak Aniolkowi podejdzie to skompletowanie całej serii trochę ją będzie kosztowało
Aniołku, czytaj. To jedna z niewielu książek w której zastanawiam się, czy bardziej kocham bohatera czy bohaterkę
klarek napisał(a):Oj, Aniołku jak ja cię
Liberty napisał(a):Aniele, czytnij. Jak Ci się nie spodoba to walniesz miażdżącą recenzję i rozbudzisz forum
szuwarek napisał(a):Aniołku- ja fanką serii nie jestem ale mówię: czytaj. Romans jest świetny i powinnaś polubić Eve.
Nocny Anioł napisał(a):szuwarek napisał(a):Aniołku- ja fanką serii nie jestem ale mówię: czytaj. Romans jest świetny i powinnaś polubić Eve.
taka z nabiałem ta bohaterka?
rewela napisał(a):ja sama miałam mega stresa przed zabraniem się za książki z cyklu In Death.. nie moja bajka, a jednak... na razie przeczytałam Dotyk śmierci i nie mogę się doczekać jak wezmę się za następne więc Aniołku, może nie będzie tak źle! trza próbować
LiaMort napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):szuwarek napisał(a):Aniołku- ja fanką serii nie jestem ale mówię: czytaj. Romans jest świetny i powinnaś polubić Eve.
taka z nabiałem ta bohaterka?
i to jakim.. a Roarke... czytaj o, to się przekonasz. ;D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości