Teraz jest 21 listopada 2024, o 12:42

Kasia ma ochotę na szczyptę romansu...

Nie wiesz, jaki tytuł konkretnie przeczytać? Doradzimy!

Ulubiona autorka/autor: Gabriel Garcia Marquez

Post przez Szczypta_Kasi » 5 września 2016, o 15:36

No miałam na myśli, że pilnuje jej przed innymi facetami a sam się nie chce przed sobą przyznać że coś do niej czuje.

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 5 września 2016, o 18:42

Diana Palmer dobrze się wpisuje w ten schemat, gorzej, jeśli chodzi o wykonanie. Było coś jeszcze i w jakiś historykach :mysli:
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 5 września 2016, o 21:05

o, może Magnolia Palmer?
________________***________________

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Post przez Szczypta_Kasi » 6 września 2016, o 15:22

Macie rację, że to pasuje do Palmer, ale jakoś tak mi nie po drodze z jej bohaterkami.
Co prawda tylko jedną jej książkę czytałam - "Papierowa róża", ale się zraziłam.

Post przez ewa.p » 6 września 2016, o 20:18

Magnolia jest historykiem,własciwie akcja ma miejsce z początkiem XX wieku,kiedy pojawiają się pierwsze samochody(bohaterka potrafi prowadzić)...Dla mnie jest odmienna nieco od innych książek Palmer,bo bohaterka nie jest naiwna leliją,mdlejąca na samą myśl o swoim ukochanu=ym,ale potrafi zakasać rękawy i wziąć sie do jakiejś roboty.Tutaj bardziej irytuje bohater,zapatrzony w inną,która jest dla niego prawdziwym ucieleśnieniem ideału kobiety,nie widząc,że ta pogrywa sobie z nim równo...

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Post przez Szczypta_Kasi » 6 września 2016, o 20:31

A jest wątek odstraszania innych mężczyzn od głównej bohaterki?

Post przez ewa.p » 6 września 2016, o 20:39

może nie tyle odstraszania,co patrzenia na nich wilkiem...Sam niby jej nie chce,ale nie może znieść nikogo innego w jej poblizu

Poprzednia strona

Powrót do Mam ochotę na...