she's not like most girls her age.. you'd think it would be her routine by now - you'd think she wouldn't let it get to her - but the truth is .. you're the only one who can break her now
To czytaj inne od Howard myślę że tez Ci sie spodobają
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
W takim razie sprawdzę jeszcze inne ich tytuły i dam znać czy znalazłam coś dla siebie
Dzięki !
she's not like most girls her age.. you'd think it would be her routine by now - you'd think she wouldn't let it get to her - but the truth is .. you're the only one who can break her now
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Stuart,Lowell,Jackson Lisa,Hilary Norman-polecam te
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Dokładnie, jak usłyszałam ta historie to od razu sobie te książkę przypomniałam...