Księżycowa Kawa napisał(a):Co racja, to racja. I chyba w tych starszych tytułach jakoś tak bardziej...
Ewa-j166 napisał(a):Hejka Muszę poszukać ale seria Pride miała taką część, że aż kipiało jak babeczka prowokowała zazdrość u głównego bohatera
The beast in him - Pride 2 Shelly Laurenston - czytałam po polsku lata temu, ale nie pamiętam skąd Polecam, mnóstwo zazdrości i dobrego humoru
kejti napisał(a):Ewa-j166 napisał(a):Hejka Muszę poszukać ale seria Pride miała taką część, że aż kipiało jak babeczka prowokowała zazdrość u głównego bohatera
The beast in him - Pride 2 Shelly Laurenston - czytałam po polsku lata temu, ale nie pamiętam skąd Polecam, mnóstwo zazdrości i dobrego humoru
tylko to fantasy jak coś
może Aksamit - Teresa Medeiros, tam jest zaborczy, podejrzliwy, opiekuńczy i silny (według mojej opinii z LC). Niestety historyków za mało przeczytałam aby pomóc
Kawka napisał(a):Jeśli chodzi o motywy:
od przyjaźni do miłości to tu jest lista: viewtopic.php?p=613238#p613238
Motyw dżentelmen w zalotach: viewtopic.php?p=184378#p184378
Na pewno coś dla siebie znajdziesz.
kejti napisał(a):to jak paranormalromanse (fantastyka) to polecam Nalini Singh "W niewoli zmysłów", zmienni są zaborczy, zazdrośni, po prostu to co tygryski lubią najbardziej także jej seria o aniołach jest zacna, "Krew anioła" Raphael jak zazdrosny albo wampiry od Reynolds, też mega zazdrośni
Aeternusum napisał(a):kejti napisał(a):to jak paranormalromanse (fantastyka) to polecam Nalini Singh "W niewoli zmysłów", zmienni są zaborczy, zazdrośni, po prostu to co tygryski lubią najbardziej także jej seria o aniołach jest zacna, "Krew anioła" Raphael jak zazdrosny albo wampiry od Reynolds, też mega zazdrośni
No i zainteresowałaś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości