kristy napisał(a):salamandria11 napisał(a):faris napisał(a):Loarene napisał(a):Cartland Barbara Słodycz zemsty?
Raczej nie.
Ja pamiętam, że na bbntce czytałam opis tej książki, prawie słowo w słowo, ale nie mogę tego teraz za nic znaleźć. Nawet ostatnio szukałam Może jeszcze raz spróbuję
A osoba, która podała ten opis na innym forum, powiedziała, że to ta książka. I szczerze mówiąc, po przeczytaniu, też bym na nią stawiała.
Za to pamiętam, że na biblionetce czytałam opis, który by pasował, ale jak przeczytałam książkę, to było zupełnie co innego.
To na pewno nie ta książka bo po opisie wiem, że czytałam a ja nie tykam nic Cartland.
Jak już wcześniej powiedziałam - "autorka" opisu na innym forum potwierdziła, że chodzi o tę książkę. Jak się ją przeczyta, to jest dosłownie kropka w kropkę jak w opisie - jakby ktoś plan wydarzeń w formie opisowej napisał.
Wiem, że są podobne książki - czytałam ich opisy, a nawet o jedną z nich się pokusiłam, bo myślałam, że to będzie ta (to było zanim znaleziono tę książkę). Opisy książek często są mylące, a zwłaszcza Cartlandowej (u niej przeważnie dają krótki fragment), o czym przekonałam się już nie raz i nie dwa - właśnie dzięki biblionetce. Nie chcę się kłócić, czy to ta książka, czy nie ta, bo, jak już powiedziałam, po przeczytaniu Słodyczy Zemsty miałam wrażenie, że jakbym czytała książkę według planu napisanego w pierwszym poście.
W każdym bądź razie, przeglądam biblionetkę w poszukiwaniu reszty tych książek, których opisy pasowały, jak mi się uda je znaleźć to na pewno je tutaj wypiszę