Teraz jest 21 listopada 2024, o 16:12

Witam :) Poszukuję książek

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Ulubiona autorka/autor: Diana Palmer, Nora Roberts

Witam :) Poszukuję książek

Post przez olciam3 » 17 sierpnia 2012, o 17:18

Witam.
Poszukuje dwóch książek.
O ile dobrze pamiętam jedna była z serii Wszytsko dla pań, aczkolwiek było to tak dawno że mogę się mylić. Pamiętam iż bohaterka jak nastolatka została wysłana na obóz dla odchudzających i tam spotkała tego chłopaka. Matka bohaterki miała jakiś romans chyba barła narkotyki i zdjaje się że zginęła razem z kochankiem w wypaku samochodowym ta dziewczyna i ten chlopak chyba byli tego swiadkami. On chyba miał imie wolf black , i zdaje sie że chyba na końcu było coś o obrazach które namalował. Wiecej nie pamiętam niestety.
Drugi to Harlequin. Rodeo. Dziewczyna przechodzi po grzymsie do pokoju faceta. Przed kimś uciekała. On skamał że nikogo u niego nie ma. Zaczął ją chronić przed tamtym facetem. Zabierał ją ze sobą na rodeo i do siebie na rancho. NIestety tu też wiecej nie pamiętam. Proszę o wybaczenie jeżeli są jakies błedy ortograficzne nie mam polskiej klawiatury i cięzko się piszę.
Bardzo dziękuję za pomoc :)
Pozdrawiam

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 17 sierpnia 2012, o 18:17

to drugie chyba czytałam :mysli:
on ją chyba zabrał na rodeo i tam poznała jego przyjaciół (starszych państwa, nawet u niego później pracowali) i bohaterka miała w rywalkę w jakiejś żeńskiej gwieździe rodeo
nie wiem czy to ta książka :niepewny:

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 17 sierpnia 2012, o 23:26

Czytałam tą drugą książkę na pewno, a pierwsza kojarzy mi się z jakimś filmem :evillaugh: Poszukam, może znajdę coś :mysli:

Edit: Ten Harlequin to chyba DeNosky Kathie "Dom zachodzącego słońca" a jedynka :bezradny:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 18 sierpnia 2012, o 10:27

olciam, na przyszłość proszę pytanie o każdą książkę zamieszczaj w osobnym temacie, a te tytułuj zgodnie z zasadami podanymi tutaj :)
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.

Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.

ObrazekObrazek
by Agrest

Post przez maddalena » 22 sierpnia 2012, o 14:55

żadna z tych książek nic mi nie mówi, może i czytałam tego Hq ale głowy za to nie dam :D
Oto miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. O'Cangaceiro

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych