Teraz jest 26 września 2023, o 05:20

Bracia kochali tą samą dziewczyne!

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Ulubiona autorka/autor: Jojo Moyes

Bracia kochali tą samą dziewczyne!

Post przez Dusia » 13 września 2022, o 10:38

hej. czytałam może dwa lata temu. dwaj bracia, nie wiem czy bliźniacy, mieszkają na jakiejś farmie i są dosyć bogaci. W ich sąsiedztwie mieszka dziewczyna, chyba meksykanka, cała trójka chodzi razem do liceum. dziewczyna jest bardzo biedna, wychowuje ją chyba tylko matka. oni obaj się w niej zakochują. jeden jest zabawny i rozmowny i mówi jej o tym i zostają chyba parą, a ten drugi jest powściągliwy i nieśmiały i ustępuje bratu. Oni chyba obaj się jej podobali, ale wolała tego mniej rozmownego, ale on jej nie wyznał uczuć :P .
pamiętam, ze w szkole się z niej śmieją. później ci bracia robią jakąś imprezę w stodole czy jakoś tak i ten powściągliwy chyba się z nią całuje w kuchni w domu itd...i tamten ich widzi. jedzie gdzieś motorem i ginie w wypadku. dziewczyna w efekcie tego spotkanka w kuchni zachodzi w ciąże. Mimo sprzeciwu matki, zamieszkuje chyba na tym ranczu z tym chłopakiem i rodzi córeczkę. Pamiętam, ze ona później wyjeżdża i zostawia mu tą córeczkę. wraca po kilku latach zatrudnia się w lokalnej restauracji i tam go spotyka z jakaś dziewczyna. to jest chyba niania ich córeczki. na końcu był motyw, że ona ratuje córeczkę, bo wpadłaby pod jakaś maszynę i widzi chyba tak jakby ducha tego zmarłego brata. wiem, masło maślane :facepalm: , ale może ktoś coś :mysli:

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 14 września 2022, o 23:50

Wydaje mi się, że powinnam to kojarzyć, że kiedyś dawno temu czytałam i że o był harlequin :mysli:
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych