"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Ja średnio w ciągu miesiąca czytam około 6 książek, wiec wszystko powyżej jest dobre. Raz udało mi się przeczytać 21 ale większość to były hq. Przeczytanie 20 standardowych książek w ciągu 30 dni dla mnie jest nieosiągalne.
Super Chociaż ja się nie wychylam. U mnie ostatnio bardzo cienko romansowo, najwięcej czytam rzeczy, których nie ma jeszcze drukiem, więc z czym do ludzi...
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.