Dorotka napisał(a):Ale o to chodzi, że ja miałam czas na czytanie i że nawet szybko mi szło... niestety tylko do pewnego momentu, bo potem nagle nastąpił zastój i przez ostanie 10 dni zmęczyłam jedynie 2 książki.
Kawka napisał(a):U mnie to idzie falami i choć zawsze staram się coś czytać, to nie zawsze z takim samym zapałem. Akurat teraz dzielę czas na książki i Youtube.
Zephire napisał(a):A ja mam pytanie - bajki dla dzieci też się liczą do statystyk? jakby nie patrzeć - książka przeczytana osobiście. Serio pytam. Dzieciak ma konkurs czytelniczy, więc moje wieczorne czytanie to teraz będą głównie bajki.
Karina32 napisał(a):Ooo szkoda, że się nie zapytałam wcześniej, bo moje listy byłyby co najmniej 2 razy dłuższe
Zephire napisał(a):Nie no, wczoraj zaczęliśmy serię Disney, ale myślę, że wpiszę dwie książki jako jedną pozycję. Tego to akurat dużo nie jest. Ale mamy też grubsze książki typu Eragon (niech młody łyka literaturkę, a co )
Zephire napisał(a):Nie no, wczoraj zaczęliśmy serię Disney, ale myślę, że wpiszę dwie książki jako jedną pozycję. Tego to akurat dużo nie jest. Ale mamy też grubsze książki typu Eragon (niech młody łyka literaturkę, a co )
Powrót do Nasze statystyki czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość