przez Nocny Anioł » 29 lipca 2015, o 10:48
Statystyka czerwcowa :
liczba przeczytanych książek łącznie: 308
liczba spisujących się uczestniczek: 24
liczba przeczytanych książek na uczestniczkę: 12,83
liczba przeczytanych książek dziennie: 10,26
liczba książek przeczytanych dziennie na jedną uczestniczkę: 0,42
Najwięcej przeczytały: LiaMort: 37, Basik :27 Ewa.p: 26,
Przyszedł czerwiec, a to niespodzianka. Spytajmy zatem sąsiada Janka, gdzie się wybiera w daleka drogę. W której chce przeżyć, wielką przygodę. My mamy lepiej, jechać nie chcemy. Wielką przygodę w książkach znajdziemy. I tym sposobem mamy listę, kto na liście?, to oczywiste. Na pierwszym niespodzianek nie było, chodź osób trochę ubyło .Każdy by chciał, lecz nie każdy może. Lia nam zawsze chętnie pomoże . Zrobić makijaż i kiełbasę na obiad. Mówiąc krótko , dziewczyna bomba. Na drugim jest Basik i chyba już mnie nie lubi. Super dziewczyna, a mi się gubi. Z listy ją, usunąć chciałam o niej zapomniałam, nie wiem co zrobić ze wstydu się spalę. Wlezę do kąta , nie pochwalę się wcale Na trzecim Jest Ewa nie gość, chodź życie daje jej w kość. Skopała mu tyłka grube kluchy i wpadła do nas na pogaduchy. I tym sposobem mamy statystyki, chodź niektórzy robią tu myki. Wpisywać się nie chcą, lub nie pamiętają. A potem mówią że czytają mało. Zapraszam więc wszystkich i każdego z osobna, wpisywać książki , bo zabawa dobra.
Dziki dziewczyny za miesiąc wrócę, to znów się z wami pokłócę.
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki