.Czarodziejka z ulicy Brackiej Magdalena Kubsiewicz 2.Martwe Wrzosy Margit Sandemo 3.Anioł o czarnych skrzydłąch Margit Sandemo 4.Dom w Eldafjord Margit Sandemo 5.Lód i ogień Margit Sandemo 6.Miłość Lucyfera Margit Sandemo 8.Bestia i wilki Margit Sandemo 9.Przewoźnik Margit Sandemo 10.Głód Margit Sandemo 11.Demon nocy Margit Sandemo 12.Kobieta na brzegu Margit Sandemo 13.Spotkamy się w Central Parku Felicia Kingsley 14.Scary Alpha P.A.Mist 15.Prawdy i zdrady Nora Roberts 16.Downpour Maggie C.Gates 17.Dust Storm Maggie C.Gates 18.Fire line Maggie C.Gates 19.Clash Belle Aurora 20.Zniszczeni Katarzyna Wycisk 21.Póki ślub nas nie rozłączy Vi Keeland 22.Drogi Aaronie Mariana Zapata 23.Goodbay Rosie A.P.Mist 24.Rewrite our story Kat Singleton 25.Black Ties & White Lies Kat Singleton 26.Tretty Rings & Broken Things Kat Singleton 27.Cztery trupy w barszcz -antologia 28.Miłość na Gwiazdkę K.E.December 29.Świadek Nora Roberts 30.Dziewczyna z tatuażami K.E.December
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1. Szukaj mnie wśród lawendy tom II Agnieszka Ligas-Łoniewska 2. Szukaj mnie wśród lawendy tom III Agnieszka Ligas-Łoniewska 3. Nieznajomy z samolotu Swan 4. Luke Paulina Jurga 5. Ray Paulina Jurga
Zrobiłam badania na cierpliwość. Wynik był negatywny.
Przeczytałam w LISTOPADZIE: 1. "Żelazne trumny" Herbert A. Werner. 2. "Gwiazdka na Zacisznej" Magdalena Kołosowska. 3. "Ziemie obiecane" Malwina Ferenz - audiobook. 4. "Wichry losu" Agnieszka Stec - Kotasińska - audiobook. 5. "Rozstajne drogi. Nie ma powrotu do domu" Elżbieta Jodko- Kula - audiobook. 6. "Komedia świąteczna" Victoria Alexander.
1.Joanna Chwistek - Gwiazda Scarlet (6/10) 2.A.P. Mist - Scary Alpha (5/10) duże rozczarowanie 3.Elsie Silver - Bez Siły (6/10)ten wątek nie porwał mnie, jakoś nie do końca przekonał... 4.Agata Polte - Świateczna usterka (4+/5) idealna książka świateczna 5.Joanna Chwistek - Chemia (4/5) 6.Ilona Andrews - Magia kąsa (powt) (4+/5) Koniec
Ostatnio edytowano 12 grudnia 2025, o 17:54 przez gosiurka, łącznie edytowano 1 raz
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.