1.Elsie Silver - Bez skazy 2.Mona Kasten - Fallen Princess 4/5 (fajne młodzieżowe fantasy z zagadką kryminalną)
Ostatnio edytowano 5 marca 2025, o 17:42 przez gosiurka, łącznie edytowano 1 raz
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
1.Bad for me Shanora Williams 2.Nie mów tak Lynn Painter 3.Piekielne niebo Karolina Ligocka 4.Just pomise me M.MacKenzie 5.Never leave again M.MacKenzie 6.Creave.Pragnienie Tracy Wolf 7.Purpurowe serca Tess Wakefield 8.Pocałunki i croissanty Anne-Sophie Jouhanneau 9.Stara zbrodnia nie rdzewieje Iwona Banach 10.Luna i pewne kłamstwo Mariana Zapata 11.Caught up Liz Tomforde 12.Zawsze tylko ty Chloe Liese
Ostatnio edytowano 18 marca 2025, o 18:48 przez ewa.p, łącznie edytowano 8 razy
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
1. Huang Ana - Władca lenistwa 2. Cole Penn - Blask Wiecznego Płomienia 3. Stark Stacia - Królestwo przeklęte i puste 4. Score Lucy - Nowy projekt Maggie